Hem ÅTERFÖRSÄLJARE Nöjdast kunder för nionde gången

Nöjdast kunder för nionde gången

Publicerat av: Redaktionen

Inet har röstats fram till Årets Nätbutik 2019 av Prisjakts användare i kategorin Datorer och mobilt.

Nöjdast kunder för nionde gången 3Det här är nionde gången som datorbutiken tar hem utmärkelsen, och återigen är det fokuset på kundernas upplevelse som varit avgörande.

– För Inet har upplevelsen alltid kommit i första hand. I och med den ökande konkurrensen och de högre förväntningar som ställs varje år krävs det att man är aktiv för att hänga med i utvecklingen. Hos oss ska det alltid vara enkelt att handla och få den hjälp man ute efter, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Användarnas röster avgjorde tävlingen

Vid slutet av varje år delar Prisjakt ut priset för Årets Nätbutik i ett flertal olika kategorier. Tusentals e-handlare över hela landet deltar med målet att ta hem flest röster från Prisjakts användare.

Inet tar 2019 hem i segern i kategorin Datorer och mobilt, vilket de gör för nionde gången sedan 2010.

– Det är en tydlig bekräftelse att vi är inne på rätt spår i vår utveckling. Vi satsar hårt på att förse våra kunder med relevant kunskap och råd, oavsett vilken kanal de når oss genom. Lyhördhet och engagemang är tydliga ledord för oss i allt vi gör här på Inet, säger Erik Wickman.

Under året har Inet infört fri frakt på alla produkter, oavsett pris, vikt och storlek. Samtidigt har också utbudet av betalningsalternativ expanderats och fler efterfrågade varor har lagts till i sortimentet.

Därför röstade folk på Inet

Sett till omdömena på Prisjakt.nu är det ett flertal faktorer som var avgörande för Inets seger. Den pålitliga kundservicen nämns ofta, likaså den snabba och pålitliga frakten, det breda sortimentet och den användarvänliga hemsidan. Datorbutikens signum pingvinstången har också varit fortsatt uppskattad.

– Från mig och alla oss på Inet vill jag skicka ett stort tack till alla som röstade på oss i år. Det är tack vare ert engagemang och synpunkter som vi ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre varje år, säger Erik Wickman.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>