MQ förstärker digitalt med ny E-handelschef och IT-chef
Hem NYHETER MQ förstärker digitalt med ny E-handelschef och IT-chef

MQ förstärker digitalt med ny E-handelschef och IT-chef

Publicerat av: Redaktionen

Två nyckelpersoner tillsätts nu i linje med MQs digitala satsning.

MQ förstärker digitalt med ny E-handelschef och IT-chef 2Eric Lundkvist blir ny E-handelschef, i tätt samarbete med Mattias Liljenberg som ny IT-chef på varumärkeskedjan.

I MQs satsning på att utveckla e-handeln och öka tillväxttakten blir Eric Lundkvist ny E-handelschef. Han kommer närmast från rollen som E-commerce manager på KVD, där han ansvarat för att utveckla e-handeln, optimera den digitala marknadsföringen och stärka närvaron online. Eric Lundkvist har under 13 års tid arbetat med e-handel och försäljning online, både i Sverige och internationellt, bland annat inom spelindustrin hos Ladbrokes, Sportingbet och Miljonlotteriet.

Under mars blir även Mattias Liljenberg ny IT-chef på varumärkeskedjan. Mattias kommer in med stort fokus på att jobba tillsammans med e-handeln och butikerna för att kundupplevelsen ska vara likvärdig över hela kedjan. Ett annat fokusområde blir att möjliggöra en mer datadriven verksamhet inom MQ. Närmast kommer Mattias från en roll som Business Liason Officer på Volvo Cars, men har även arbetat för Acando Consulting och Saab Security Systems.

Relaterade Artiklar