Scorett lanserar ny e-handel i samarbete med Jetshop
Hem E-HANDEL Scorett lanserar ny e-handel i samarbete med Jetshop

Scorett lanserar ny e-handel i samarbete med Jetshop

Publicerat av: Redaktionen

Varbergsbaserade Scorett är idag en av Sveriges största butikskedjor för skor med försäljning i fysisk butik och online.

Scorett lanserar ny e-handel i samarbete med Jetshop 2I samarbete med Jetshop lanserade man i dagarna en helt ny e-handel, där fokus har legat på en förbättrad kundupplevelse och ökad konvertering.

Nya scorett.se bjuder på en sömlös upplevelse, där produkter och varumärken presenteras mycket inspirerande och skillnaden mellan fysisk butik och e-handel suddas ut. Den nya e-handeln har en helt ny layout och är byggd utifrån konceptet ”mobile-first”, då de flesta som besöker scorett.se gör det från en mobil enhet.

Navigering, filtrering och buy-button-area har legat i fokus för att få till bästa möjliga köpresa på den nya sajten. Kunden ska enkelt kunna hitta vilken fysisk butik som har en vara i lager samt lägga en order för hemleverans eller upphämtning i en Scorett-butik.

– I projektet har vi framförallt fokuserat på hur vi når en ökad konvertering på scorett.se. Vi har haft tillgång till all historisk besöksdata för att kunna ta rätt beslut och bygga upp den nya e-handeln med fokus på ökad försäljning. Vi har också byggt upp e-handeln utifrån Jetshop Commerce Channels där Scorett enkelt kan utöka med flertalet nya e-handelssajter allt eftersom, exempelvis för de egna varumärken som man driver. Fokus framåt ligger i att hjälpa scorett.se att driva mer relevant trafik, då tillsammans med vårt Customer Success Management team,, säger Jetshops CPO och ansvarig projektledare Kristofer Hillhammar.

Äkta marknadsföring med Instashop

Instashop är en mycket spännande funktion som utöver att direkt bidra till ökad konvertering, dessutom förstärker kundupplevelsen och höjer servicegraden. Här kopplas användargenererat innehåll, UGC, till webbplatsen och bidrar till äkta kund-till-kundmarknadsföring. Instashop levereras tillsammans med Flowbox.

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Jetshop och det har varit både viktigt och tryggt att ha en erfaren e-handelsaktör i det här projektet. Med vår uppdaterade sajt och dess rad av smarta funktioner, ser vi med spänning fram emot att få inspirera och lyfta våra kunder till oanade höjder vad gäller såväl köpupplevelse, som personlig stil, säger Kim Sahlén, E-handelsansvarig på Scorett.

Relaterade Artiklar