MoveByBike tecknar samarbetsavtal med Fruktbudet
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK MoveByBike tecknar samarbetsavtal med Fruktbudet

MoveByBike tecknar samarbetsavtal med Fruktbudet

Publicerat av: Redaktionen

MoveByBike Europe AB (”MoveByBike” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolaget ingått ett samarbetsavtal med Fruktbudet i Norden AB (”Fruktbudet”).

Samarbetsavtalet innebär att MoveByBike kommer få ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö. Samarbetet planeras att startas den 1 januari 2022.

En viktig del i MoveByBikes tillväxtstrategi är att finna nya samarbetspartners som kompletterar befintligt leveransflöde för att på så sätt öka nyttjandegraden av våra cyklar samt expandera Bolaget och öka kundbasen. Fruktbudet levererar fruktkorgar och andra trivselprodukter till arbetsplatser i både Sverige och Danmark. Bolaget har 35 års erfarenhet på marknaden och över 6 500 bud levereras varje vecka. Samarbetet innebär att MoveByBike ansvarar för en viss del av Fruktbudets leveranser. Samarbetet planeras att starta i Malmöregionen med start den 1 januari 2022, för att sedan ev. expandera till Göteborg och Stockholm.

”Vi är otroligt glada över detta samarbetsavtal med Fruktbudet. Fruktbudet har en ambition att vara det mest ansvarstagande företaget i deras bransch när det gäller miljöfrågor – vilket går hand i hand med våra ambitioner. Samarbetet är ytterligare ett kvitto på att fler vill vara med på resan mot en mer hållbar och grön leveranskedja i Sverige”, säger Lisette Hallström, VD MoveByBike.

MoveByBike tecknar samarbetsavtal med Fruktbudet”Fruktbudet vill leda utvecklingen och vara Sveriges mest miljö- och klimatmedvetna leverantör i fruktkorgsbranschen. Samarbetet med MoveByBike ger oss ännu bättre förutsättningar att nå det målet och vi ser fram emot att tillsammans bidra till en mer miljövänlig transport av fruktkorgar till arbetsplatserna i Sverige”, säger Freddy Svensson, Logistikchef, Fruktbudet – Syd.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar