Mobiltelefoner blir mer hygieniska med antimikrobiella skärmskydd
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Mobiltelefoner blir mer hygieniska med antimikrobiella skärmskydd

Mobiltelefoner blir mer hygieniska med antimikrobiella skärmskydd

Publicerat av: Redaktionen

Marknaden för skärmskydd har ökat enormt de senaste åren, inte minst då medvetenheten om skadliga mikroorganismer på ytor man frekvent rör vid, har uppmärksammats.

Mobiltelefoner blir mer hygieniska med antimikrobiella skärmskydd

Det kinesiska företaget Guangzhou Ehang Electronics har i samarbete med Addmaster lanserat ett nytt sortiment av tillbehör för mobiltelefoner för att minska risken för kontaminering.

Ehang är främst specialiserat på härdat och flexibelt glas samt heltäckande skydd för mobiltelefoner. Tack vare de gemensamma insatserna från R&D-personal från Ehang och Addmaster har Biomasters antimikrobiella teknik framgångsrikt kunnat appliceras på skärmskyddsfilm. De har även lyckats utveckla en serie härdat glas, flexibelt glas, explosionssäker film, heltäckande skydd och andra antimikrobiella produkter med Biomaster.

“Marknaden för mobiltelefoner ökar kraftigt, och vi är mycket stolta över samarbetet med denna kinesiska partner och tillverkare av skärmskydd och tillbehör. Genom att Ehang tillför värde till sina produkter med Biomasters antimikrobiella skydd, får konsumenten en mer hygienisk mobiltelefon – en stor vinst för alla i dessa tider”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

Biomasters antibakteriella skyddsfilm, som är testad på ett oberoende och externt institut enligt ISO 22196, hämmar tillväxten av skadliga mikroorganismer, vilket ger effektivt skydd dygnet runt under produktens hela livslängd. Ehang säger att de kommer att fortsätta att arbeta med Addmaster för att utveckla mer antibakteriella skärmprodukter för användare och marknaden. Ehang är baserat i Guangzhou i södra Kina och följer ett modernt produktionsledningssystem, har utrymmen som följer standard för klass 1000 renrum och har ISO 9001:2015 certifiering av sitt kvalitetshanteringssystem, utfärdad av TÜV Rheinland, Tyskland.

Kevin Lan, R&D General Manager för Ehang säger: “Det har varit en fantastisk erfarenhet av att arbeta med Addmaster. Vi har fått mycket stöd från deras team i Storbritannien och Kina och genom samarbetet med Biomaster stärker vi vårt åtagande att tillverka de mest hygieniska mobiltelefon-tillbehören som finns på marknaden idag.”

Addmasters marknadschef Karl Shaw tillägger: “Vi är mycket glada över att arbeta med den berömda kinesiska tillverkaren Ehang. I kombination med regelbundna rengöringsprotokoll ger deras pekskärmsskydd ett mycket säkrare alternativ för normal mobiltelefonanvändning.”

Relaterade Artiklar