Hem NYHETER Mobil termotransferskrivare för märkningar direkt på plats

Mobil termotransferskrivare för märkningar direkt på plats

Publicerat av: Redaktionen

Den nya praktiska termotransferskrivaren THERMOMARK GO från Phoenix Contact – flexibel märkning när som helst och var som helst.

Mobil termotransferskrivare för märkningar direkt på plats 2

Framställ industriella märkningar direkt på plats vid applikationen med den mobila etikettskrivaren THERMOMARK GO

Den mobila etikettskrivaren THERMOMARK GO används tillsammans med appen MARKING system för att framställa industriella märkningar direkt på plats vid applikationen

På funktionen Smart Device utformar du enkelt märkningar i appen, du har också komplett kontroll av skrivaren via appen.
Skrivaren styrs via trådlösa gränssnitt till Smart Device. Här går det att använda Bluetooth, NFC eller en USB-anslutning. Appen guidar dig på ett tydligt och självförklarande sätt genom hela märkningsprocessen.

Termotransferskrivaren erbjuder en rad olika användningsmöjligheter, både för inomhus- och utomhustillämpningar. Färdigstansade etiketter och löpande material på rulle garanterar mer flexibilitet. Materialen är tillgängliga i enhetliga kassettsystem. Den maximala utskriftsbredden är 24 mm, utskriftsupplösningen 203 dpi. Den 600 gram lätta skrivaren arbetar med termotransferteknik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>