Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Mjukvara för filkryptering som skyddar känslig och sekretessbelagd information.

Mjukvara för filkryptering som skyddar känslig och sekretessbelagd information.

Publicerat av: Redaktionen

KURIR 2.2 finns ute nu!

Mjukvara för filkryptering som skyddar känslig och sekretessbelagd information. 4TUTUS nya KURIR 2.2 är nu godkänd av Försvarsmakten. KURIR är den enda godkända programvaran på nivån KSU ”Krypto för Skyddsvärda Uppgifter”.

KURIR är idag en etablerad standard för skydd av känsliga uppgifter via end to end kryptering och med nya KURIR 2.2 kommer ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt med dra-och-släpp-funktionalitet för snabb kryptering och dekryptering av filer och mappar.

Programmets inbyggda nyckelhantering gör det lätt att skapa och säkert skydda nycklar.

I princip alla statliga myndigheter, organisationer och flertalet kommuner använder sig av KURIR för att skydda sina sekretessbelagda uppgifter, även privata organisationer använder sig av KURIR för skydd av ex företagshemligheter. Det är en bekräftelse på att Sverige är på väg mot en ökad säkerhetsmedvetenhet säger Mikael Andersson Försäljning- och Marknadschef på TUTUS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>