Minska julstressen: Wolt kör hem dina julklappar från Gallerian i december
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Minska julstressen: Wolt kör hem dina julklappar från Gallerian i december 2022

Minska julstressen: Wolt kör hem dina julklappar från Gallerian i december 2022

Publicerat av: Redaktionen

Att kånka hem tunga julklappskassar är snart ett minne blott.

Wolt och Gallerian inleder nu ett samarbete mellan den 10–23 december, där du får klapparna hemlevererade samma dag med Wolt Drive.

Det bästa av allt? Både leverans och inslagning ingår!

Wolt och Gallerian går nu samman för att minska på stressen som följer med julklappsinhandlingen. Gallerian erbjuder därför fri leverans på alla klappar som inhandlas i Gallerian under perioden 10–23 december.

– Vi vet att den kommande högtiden innebär en stor stress för många, därför vill vi underlätta vardagspusslet för våra besökare. Gallerian är en handelsplats som erbjuder mycket mer än bara shopping, så vi är väldigt glada att tillsammans med Wolt kunna ge våra besökare en tidig julklapp, säger Sandra Vannequé, Marknadschef på Gallerian i Stockholm.

Allt du behöver göra är att lämna in paketen vid paketinslagningsdisken på handelsplatsen, där Gallerians personal slår in dem och en kurir från Wolt levererar hem julklapparna direkt till din egen dörr, dina föräldrars eller varför inte till dina vänner.

Minska julstressen: Wolt kör hem dina julklappar från Gallerian i december– Wolt vill alltid göra städerna vi verkar i till bättre ställen att bo på. I år kan vi därför underlätta lite i julstressen genom att erbjuda klimatkompenserade leveranser hem till dörren för Gallerians kunder, när de handlar klappar i varuhuset. Vi är särskilt glada att göra detta tillsammans med Gallerian och hoppas att många kunder kommer nyttja möjligheten att slippa bära hem klapparna, säger Johan Grönvall, VD för Wolt Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar