DataProtect Sverige AB lanserar ehandelsplats
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET DataProtect Sverige AB lanserar ehandelsplats

DataProtect Sverige AB lanserar ehandelsplats

Publicerat av: Redaktionen

DataProtect Sverige har under en längre tid genomfört tester och utvärderingar av marknaden som har resulterat i att en ny e-handelsplats lanseras.

DataProtect Sverige AB lanserar ehandelsplats

E-handeln är riktad mot B2B (Business to business), myndigheter och företag som har ett skyddsbehov.

Då samhället blir mer och mer digitaliserat så ökar även kunskapen och riskerna med informationshantering.

DataProtect Sverige erbjuder ett komplett sortiment av Faraday Bag samt de flesta på marknaden förekommande hårdvarukrypterade USB-minnen och USB-diskar.

– Vi uppdaterar butiken löpande med produkter som passar in i vår profil. Vi ser det som nödvändigt att vara snabba på bollen på de produkter och tjänster som efterfrågas, eller som vi tror kommer efterfrågas på marknaden. Då vi besitter en stor kompetens i området så vill vi att våra kunder ska känna sig säkra i dubbel bemärkelse gällande sin IT och informationssäkerhet, säger Claes Kylemark, VD på DataProtect Sverige.

Vissa av produkterna i den nylanserade e-handeln kräver avtalskonto vilket kan tilldelas efter en utförd bakgrundskontroll. Detta för att produkterna ska användas i rätt syfte.

– För att företag och organisationer ska finna lämpliga produkter och tjänster för sin verksamhet så erbjuder vi även rådgivning innan köp. Med rådgivningen vill vi ytterligare kvalitetssäkra att kunden får full nytta av sitt köp, och utförs av experter i området vilket leder till en trygghet för alla led, avslutar Claes Kylemark, VD på DataProtect Sverige.

Relaterade Artiklar