Micki lanserar ny e-handel: Säljer internationellt
Hem E-HANDEL Micki lanserar ny e-handel: Säljer internationellt

Micki lanserar ny e-handel: Säljer internationellt

Publicerat av: Redaktionen

Lekfulla Micki har skapat leksaker till olika familjehem sedan 1944.

Micki lanserar ny e-handel: Säljer internationellt

Nu satsar de stort på e-handeln för deras fortsatta tillväxt och lanserar nya mickiofsweden.com på plattformen Vendre!

Ända sedan starten 1944 har Mickis produktutveckling legat till grund för deras framgångar och än idag skapar de nya leksaker och lekupplevelser med upptäckarlust i fokus. I den nya e-handeln har Micki samlat hela sitt breda sortiment under ett och samma tak – vilket innebär att välkända varumärken som Bamse, Pippi, Skrållan och Lundby nu går att beställa direkt på deras site.

Den uppdaterade designen har ökat e-handelns användarvänlighet och i samband med lanseringen av mickiofsweden.com presenterade Micki även deras nya grafiska profil.

”Med vår nya site och grafiska profil vill vi stärka våra varumärken och produkter samt komma närmare konsumenten. Vi ska ge våra kunder en bättre helhetsupplevelse genom sin köpresa, oavsett om de väljer att slutföra sitt köp hos oss eller köper vår produkt hos en återförsäljare” berättar Elin Aronsson, Head of e-commerce på Micki.

I Vendres plattform har Micki möjlighet att sälja till hela världen genom ett och samma system. Via en enkel administration kan de dessutom skapa olika kundupplevelser baserat på vilket land kunden befinner sig i, något som var viktigt för Micki inför lanseringen av den nya e-handeln.

“En viktig aspekt har varit att skapa tillgänglighet på marknaden, både för produkter och geografiskt. Det gör vi nu genom att addera Norge, Danmark, Finland, Tyskland och övriga EU/Engelska i vår nya e-handel ” förklarar Elin Aronsson, Head of e-commerce på Micki.

Relaterade Artiklar