Mer surf till Comviq Amigos
Hem NYHETER Mer surf till Comviq Amigos

Mer surf till Comviq Amigos

Publicerat av: Redaktionen

Amigos har sedan länge varit en av Comviqs mest uppskattade prisplaner och låter kunderna ringa utomlands till förmånliga priser.

Mer surf till Comviq Amigos 2Nu blir det ännu enklare att hålla kontakt med nära och kära utanför Sveriges gränser, då Comviq ökar datamängden för Amigos 100 och Amigos 200.

I åratal har Comviq suddat ut landsgränserna genom att låta människor ringa och surfa till förmånliga priser runt om i världen. I takt med kundernas ökade behov av samtal och surf uppdateras nu trotjänaren Amigos som blivit en av marknadens ledande prisplaner för samtal till utlandet, med ännu mer data.

– Surfandet ökar med runt 30 procent per år. Samtidigt vet vi att många av våra kunder har familj och vänner på olika platser i världen, och behovet av data är större än någonsin. Vi på Comviq tycker det ska vara enkelt att ha kontakt med nära och kära oavsett var man befinner sig, och därför ökar vi datamängden rejält i våra mest populära Amigos-prisplaner, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Från och med 12 februari ökas datamängden från 1 GB till 2 GB i Amigos 100, och från 2 GB till 5 GB i Amigos 200. Datan laddas som vanligt automatiskt då kunden tankar sitt kontantkort på webbsidan, i appen eller i närmaste kiosk.

Relaterade Artiklar