Hem E-HANDEL MatHem drar igång sommarens skärgårdsleveranser tidigare än vanligt

MatHem drar igång sommarens skärgårdsleveranser tidigare än vanligt

Publicerat av: Redaktionen

För sjätte sommaren i rad startar MatHem nu sina leveranser till bryggor och båtar i Stockholms skärgård.

MatHem drar igång sommarens skärgårdsleveranser tidigare än vanligt 3Tjänsten sätter igång tidigare än vanligt, redan den 30 april, och bidrar därigenom bland annat till att MatHem lättare kan möta kundefterfrågan, som ökat markant under våren. Nytt för i år är även att fler leveranstider erbjuds i mellersta skärgården, vilket innebär en fördubbling av antalet tider från föregående år.

MatHem har upplevt ett enormt tryck i efterfrågan under våren, och många insatser görs kontinuerligt för att öka kapaciteten så att alla kunder som vill ska kunna göra beställningar. Bland annat öppnas inom kort ett nytt lager i Stockholm, och nu utökas även skärgårdsleveranserna genom att för första gången någonsin sätta igång redan under Valborgshelgen.

– Vi kan se att ett stort antal kunder som bor året runt i Stockholms skärgård behöver våra tjänster mer än någonsin i år. Vi har även sedan tidigare år märkt att många av sommarkunderna redan under maj börjar leta sig ut i skärgården på helgerna. Den kommande sommaren förutspår vi dessutom att många fler kommer att semestra i Sverige. Därför är det fantastiskt roligt att i år kunna utöka våra skärgårdsleveranser, både med längre tidsperiod och dubbla tidsintervaller, säger Johan Littorin, försäljnings- och marknadsdirektör för privatkunder på MatHem.

Skärgårdsleveranserna sträcker sig från Björkhagen utanför Nynäshamn i söder till Tjöckö i norr och Sandhamn i öster. Vid bokning av leverans anger kunden enkelt sina koordinater dit de vill få leveranser. Det gör att båtarna, utrustade med kylskåp och frysboxar, kan leverera hela vägen till rätt position.

Bokningen av skärgårdsleveranserna öppnar den 27 april, och leveranserna sker mellan 30 april och 29 augusti. Under för- och sensäsongen erbjuds leveranser i mellersta skärgården på fredagar och lördagar. Under högsäsong levererar MatHem från måndag till lördag i södra, mellersta och norra skärgården. I mellersta skärgården kan kunderna dessutom välja mellan två olika tidsintervaller per dag.

Relaterade Artiklar