Hem NYHETER Mät mer än bara vikt med Index S2 smart scale från Garmin

Mät mer än bara vikt med Index S2 smart scale från Garmin

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar idag nya smarta vågen Index S2 med trenddiagram för din vikt, förbättrad noggrannhet och ett stort urval av data som är viktiga för både dig som är en dedikerad atlet och för dig som vill vara mer medveten om din hälsa.

Mät mer än bara vikt med Index S2 smart scale från Garmin 2

Slimmad och smart våg med en ny graf för vikttrend och anpassningsbara widgets.

Data synkroniseras sömlöst till ditt konto på Garmin Connect via Wi-Fi så att du kan se all din detaljerade hälsoinformation på ett och samma ställe1. Index S2 har en snygg och slimmad profil, en högupplöst färgskärm och är ett superbt verktyg.

“Index S2 tar succén från den första generationens smartvåg från Garmin vidare med exceptionell noggrannhet, förbättrad design och nya funktioner gällande viktregistrering som är viktiga för hälsomedvetna kunder och atleter” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

Den nya funktionen för vikttrend gör att du inte behöver bekymra dig för av normala viktförändringar från en dag till en annan. Widgeten som finns på skärmen visar ett linjediagram över de senaste 30 dagarnas viktregistreringar, vilket gör det enklare att fokusera på helheten.

För atleter på elitnivå är det viktigt att se förändringar gällande vätskenivåer. Index S2 visar skillnaden mellan den aktuella invägningen och den tidigare invägningen. Du som tränar kan också använda denna informationen för att veta hur mycket vätska du behöver fylla på med efter ett utmanande träningspass.

För att du enklare ska få en helhetsbild över din hälsa har Index S2 ett stort urval av mätvärden som inkluderar vikt, kroppsfett i procent, BMI, muskelmassa, benmassa och vatten i procent. Index S2 har också en widget för väder som kan hjälpa dig att planera din dag. Med widgets kan du göra din våg mer personlig då de kan stängas av och sättas på utifrån vad som är relevant för dig och dina specifika mål.

Det är enkelt att göra de första inställningarna med hjälp av instruktionerna som finns i appen Garmin Connect. Då det är klart synkroniseras Index S2 automatiskt med ditt Garmin Connect-konto via Wi-Fi, ingen telefon krävs. Vikt och biometrisk data integreras sömlöst i Garmin Connect-appen och du kan där följa grafer och trender dag för dig, veckovis, per månad eller år. I Garmin Connect kan du också anpassa widgets som du ser på vågen. Index S2 kan hantera upp till 16 användare, vilket gör att den passar perfekt för en familj eller ett team.

Index S2 har en batteritid på upp till 9 månader. Den finns i svart eller vitt och är tillgänglig nu på Garmin.se till ett rekommenderat cirkapris på 1 799 kronor.

Relaterade Artiklar