Logitech och Ultimate Ears presenterar Pebble 2 Collection och EPICBOOM
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Logitech och Ultimate Ears lanserar Pebble 2 Collection och EPICBOOM

Logitech och Ultimate Ears lanserar Pebble 2 Collection och EPICBOOM

Publicerat av: Redaktionen

Idag har vi hela två lanseringar att presentera – årets största nyhet inom bärbara högtalare; EPICBOOM från Ultimate Ears, samt nya möss och tangentbord som låter personligheten komma fram, från Logitechs nya Pebble 2 Collection.

Ultimate Ears nya bärbara högtalare EPICBOOM är tillverkad av 100 % återvunnen polyester och minst 59% återvunnen plast i en helt ny, innovativ oval och bärbar design.

Se gärna fler höjdpunkter nedan:
  • Högtalaren erbjuder 360° basljud med möjlighet till oväntad hög volym sett till högtalarens storlek.
  • Med en IP67-klassificering är EPICBOOM vattentät, dammtät och kan flyta. Epicboom kommer i två färger: Cotton White & Lipstick Red och Charcoal Black & Lime.
  • Genom BOOM-appen kan användare dessutom välja mellan olika förinställda EQ:er inklusive Signature, Bass Boost, Game/Cinema, Podcast/Vocal samt det helt nya Deep Relaxation-läget.

Logitech och Ultimate Ears presenterar Pebble 2 Collection och EPICBOOM

Du kan läsa mer om EPICBOOM samt ladda ner pressmaterial HÄR.

Idag lanseras dessutom Logitech Pebble 2 Collection: ett ikoniskt tangentbord och en mus som gör att du kan matcha din arbetsyta med din personliga smak.

Se några av höjdpunkterna nedan:

  • I den moderna och minimalistiska duon Pebble 2 Combo ingår det nya tangentbordet Pebble Keys 2 K380 och datormusen Pebble Mouse 2 M350, vilka är en uppgradering av Logitech K380 och Pebble. Combo lanseras i färgen Tonal Graphite.
  • Pebble Keys 2 K380 är bekväm att skriva på med sina runda tangenter och en skrivkänsla som efterliknar att skriva på ett laptop-tangentbord. Lanseras i färgerna Tonal Graphite och Tonal White.
  • Den trådlösa musen Pebble Mouse 2 M350 har en slimmad och lätt design med en rund “småstensform” (pebble = småsten) som är designad för att ligga naturligt i handflatan. Musen är utrustad med Silent Touch-teknik som reducerar 90 % av klickljudet. Musen kommer i färgerna Tonal Graphite, Tonal Rose och Tonal White.
  • Samtliga produkter är gjorda av återvunnen plast.

Läs gärna mer om nya Pebble 2 Collection samt ladda ner pressmaterial HÄR.

 

Relaterade Artiklar