Lexbase erbjuder gratis medlemskap till alla kvinnor
Hem NYHETER Lexbase erbjuder gratis medlemskap till alla kvinnor

Lexbase erbjuder gratis medlemskap till alla kvinnor

Publicerat av: Redaktionen

I samband med den Internationella kvinnodagen den 8 mars erbjuder webbtjänsten Lexbase nu gratis medlemskap till alla kvinnor.

Lexbase erbjuder gratis medlemskap till alla kvinnor 2Kampanjen ”Vem dejtar du?” grundar sig i att allt fler kvinnor på sociala medier frågar varandra om inlogg till Lexbase i syfte att kolla deras dejters kriminella register.

”När man ber sin vän söka upp FEM killar på Lexbase och alla finns med”

Så lyder en av alla de uppdateringar som har florerat på sociala medier under de senaste månaderna. Den senaste trenden inom dejtingvärlden är kanske just att Lexbase:a, vilket innebär att man kollar igenom sin dejts eventuella kriminella bakgrund innan man beslutar att mötas upp eller fortsätta relationen.

För att uppmärksamma detta erbjuder Lexbase gratis medlemskap, samt en gratis dom, till alla kvinnor. Rabattkoden hittar man i Facebookgruppen ”Vem Dejtar du” som startat i samarbete med Lexbase.
Enligt Brottförebyggande rådet anmäldes 10 500 brott om sexuellt ofredande och antalet anmälda våldtäkter ökade med 614 brott till 7840 under 2018. Att allt fler kvinnor vill kolla upp vem de dejtar har sina anledningar och Lexbase vill nu göra detta så enkelt som möjligt.

Relaterade Artiklar