Leverans vid dörren med nya Varubrev
Hem E-HANDEL Leverans vid dörren med nya Varubrev

Leverans vid dörren med nya Varubrev

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir det möjligt att få små paket levererade vid dörren. Den 2 maj lanseras flera nyheter i PostNords populära produkt för försändelser upp till två kilo.

Leverans vid dörren med nya Varubrev 2I takt med att e-handeln ökar och allt fler privatpersoner vill få sina varor hemskickade istället för att hämta ut dem hos ombud, utvecklar nu PostNord sina tjänster.

– Självklart vill vi möta marknadens önskemål. Med vår tjänst Varubrev, där e-handlarna kan skicka varor upp till två kilo hem i postlådan blir det nu också möjligt att välja ”Leverans vid dörr”. säger Yasmina Djedou, produktchef på PostNord

Tilläggstjänsten innebär att försändelsen kan levereras utanför dörren om den är för stor för att rymmas i brevinkastet eller postlådan, istället för att som tidigare, vidaresändas till ombud. Tilläggstjänsten är framtagen för att mottagaren ska kunna välja själv hur varan ska levereras utifrån sina behov.

Förbättringarna har tagits fram i samarbete mellan PostNord och en referensgrupp bestående av några av Sveriges största e-handelsföretag.

– Genom att arbeta med en referensgrupp kan vi fortsätta att utveckla vårt erbjudande och tillmötesgå våra kunders och mottagares önskemål på bästa sätt. säger Yasmina Djedou.

Om PostNords tjänst Varubrev

Varubrev är en tjänst från PostNord som e-handlare kan använda för att skicka varor som väger upp till två kilo. Varubreven levereras hem till konsumentens postlåda och är en uppskattad tjänst hos både e-handlarna och mottagarna. Varubreven är spårbara via postnord.se och i PostNords app.

Den 2 maj utvecklas tjänsten med följande:

  • Tilläggstjänst ”Leverans vid dörr” som erbjuder just leverans vid dörr när försändelsen är för stor för postlådan.
  • Mottagaren får avisering via sms och mail när varan levererats.
  • Tilläggstjänsten och den utökade servicen är kostnadsfri.
  • Omfattar alla typer av hushåll med undantag för lantbrevbärarlinjer.

Läs mer om PostNords Varubrev här.

Relaterade Artiklar