Kungsmässan utsedd till Sveriges bästa citygalleria igen – tredje bästa köpcentrum i hela Sverige
Hem NYHETER Kungsmässan utsedd till Sveriges bästa citygalleria igen – tredje bästa köpcentrum i hela Sverige

Kungsmässan utsedd till Sveriges bästa citygalleria igen – tredje bästa köpcentrum i hela Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Kungsmässan köpcentrum i Kungsbacka har för fjärde året i rad utsetts till Sveriges bästa Citygalleria och Sveriges tredje bästa köpcentrum i undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2019”, gjord av undersökningsföretaget Evimetrix.

Kungsmässan utsedd till Sveriges bästa citygalleria igen – tredje bästa köpcentrum i hela Sverige 1

Kungsmässan köpcentrum i Kungsbacka är för fjärde året i rad Sveriges bästa citygalleria

Man slog bland annat NK i Stockholm som återfinns som tredje bästa citygalleria.

– Vi är jätteglada över alla besökare som gett oss så bra betyg. Vi lägger ned mycket tid och kraft för att våra besökare ska få en härlig shoppingupplevelse när de besöker oss. Att vi utöver utnämningen till Sveriges bästa citygalleria även hamnar på tredje plats bland svenska folkets favoritcentrum alla kategorier visar att vi hela tiden blir bättre även i dessa tider med stora utmaningar för handeln. Nu är vi dessutom inne i en stor tillbyggnation som kommer göra Kungsmässan ännu bättre i framtiden, säger Daniel Petersson, centrumchef på Kungsmässan köpcentrum.

Kungsmässan slog bland annat NK i Stockholm och Gallerian Piteå som är de andra två köpcentren på topp tre-listan över Sveriges bästa citygalleria. Det som i första hand gör att kunderna blir nöjda med sina shoppingställen är att det är trivsamt och att utbudet är bra, både vad gäller affärer och vad gäller restauranger och caféer.

En viktig faktor är också hur besökarna trivs i anläggningens lokaler. Där handlar det om upplevd trygghet men också att ljussättning, färger och möblemang upplevs som trivsamma av kunderna.
– Allt detta kommer vi bli ännu bättre när tillbyggnaden är färdig till julhandeln 2019, säger Daniel Petersson

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>