Nextory förbereder lansering i Danmark
Hem NYHETER Nextory förbereder lansering i Danmark

Nextory förbereder lansering i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

Nextory planerar nu för lansering på ännu en nordisk marknad.

Nextory förbereder lansering i Danmark 2Planen är att lansera i Danmark senare under året. Det blir därmed den fjärde marknaden som kommer få tillgång till Nextorys gigantiska bibliotek av ljud- och e-böcker.

Nextorys vision är att öka läsandet genom att utveckla läsupplevelser som inspirerar fler att läsa mer böcker. Lanseringen kommer att öka tillgängligheten av litteratur i Danmark när danskarna snart får möjlighet att ladda ner Nextory och tiotusentals ljud- och e-böcker direkt i mobilen eller plattan.

– Den digitala delen av bokbranschen är stark i Danmark och intresset för digital läsning ökar för varje dag. Det finns en stor potential för oss på andra sidan sundet och vi har redan skrivit avtal med flera betydelsefulla partners. En lansering i vårt grannland blir därmed ett naturligt steg för oss till hösten, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

I dagsläget finns Nextory tillgängligt för konsumenter i Sverige, Finland och Tyskland. Företaget utforskar samtidigt ständigt möjligheter och nya marknader för vidare expansion.

Relaterade Artiklar