Lekmer-grundare startar nytt family tech-bolag
Hem NYHETER Lekmer-grundare startar nytt family tech-bolag

Lekmer-grundare startar nytt family tech-bolag

Publicerat av: Redaktionen

Patric Palmefjord, som grundat Lekmer 2006, har lämnat den renodlade onlineförsäljningen i samband med försäljningen av bolaget.

Lekmer-grundare startar nytt family tech-bolag 2Tillsammans med Amanda Avsan och Andreas Ovefelt siktar han nu in sig på digitala produkter som underlättar föräldraskapet i den nya tech-startupen Stroller. Snart lanseras de två första apparna som är en sammanlänkad plattform från graviditet till de första småbarnsåren.

– Vi har sett att det finns ett behov av digitala produkter för gravida och familjer som även tar hänsyn till att det finns olika familjekonstellationer. Det behövs ett nytänk och fler användarvänliga hjälpmedel som ger en nyanserad bild av familjens behov, säger Patric Palmefjord, Co-founder och CEO.

Stroller AB vill underlätta föräldraskapet för blivande samt nyblivna föräldrar och familjer. I de två första apparna kan användaren bland annat följa sin graviditet eller diskutera och hitta andra föräldrar med liknande intressen i sitt närområde.

Med hjälp av gratis, lättillgängliga och användarvänliga appar samlas information på ett och samma ställe och låter familjen ta del av relevanta erbjudanden. Målet för Stroller AB är att bli den självklara aktören vad gäller digitala produkter som underlättar för gravida och barnfamiljer i Sverige.

– På sikt kommer vi även utveckla fler appar och produktområden relaterade till familjen. Vi vill även expandera på övriga marknader i både Norden och Europa då det i dagsläget inte finns något som liknar vårt koncept, avslutar Amanda Avsan, Co-founder och CMO.

Stroller AB drivs och ägs av grundarna Patric Palmefjord, Amanda Avsan och Andreas Ovefelt samt de nytillkomna partnerna Madeleine Strömberg och Astrid Tellnes.

Relaterade Artiklar