WeSC och NOXS inc ingår samarbetsavtal avseende e-handel i Nordamerika
Hem E-HANDEL WeSC och NOXS inc ingår samarbetsavtal avseende e-handel i Nordamerika

WeSC och NOXS inc ingår samarbetsavtal avseende e-handel i Nordamerika

Publicerat av: Redaktionen

WeSC har inlett ett samarbete avseende e-handeln på den Nordamerikanska marknaden.

WeSC och NOXS inc ingår samarbetsavtal avseende e-handel i Nordamerika 2Samarbetet med NOXS ger WeSC en garanterad andel av alla försäljningsintäkter från e-handeln. Förutom marknadsförings- och försäljningskostnader kommer NOXS, som har en omfattande erfarenhet av e-handel, att ansvara för samtliga produktions- och logistikkostnader från och med hösten 2018.

Avtalet löper över 5 år och är villkorat av att den årliga e-handelsförsäljningen visar en tillväxt om minst 10% per år.

”En framgångsrik e-handelsverksamhet kräver både know how och en betydande kapitalinvestering och WeSC har inte kunnat satsa för att utveckla den egna e-handelsverksamheten på ett tillfredsställande sätt. Detta partnerskapsavtal är ett sätt att ta itu med e-handelsmöjligheten i denna region. Vi har för närvarande en in-house-lösning för Europa men undersöker möjligheten att implementera en liknande lösning i Europa i framtiden. Detta avtal, utöver det flertal licensavtal som vi har tecknat de senaste 6 månaderna, bör ses som ett sätt att kontrollera kostnader och kapitalbehov utan att missa affärsmöjligheter ”, säger Joseph Janus, VD WeSC.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>