Hem NYHETER Lansering av E800 – Sveriges smartaste & modernaste kassa- och betalsystem

Lansering av E800 – Sveriges smartaste & modernaste kassa- och betalsystem

Publicerat av: Redaktionen

E800 är ingen vanlig stationär kassasystem den är integrerad med Android och hela affärshändelser kan skötas i den.

Lansering av E800 – Sveriges smartaste & modernaste kassa- och betalsystem 3Detta ger användare tillgång till många affärsapplikationer och andra EPOS-lösningar. Den tar mindre plats i kassan och har en modern design vilken passar klädbutiker och andra företag inom hotell och restaurangbranschen.

E800 har en 15 tum pekskärm inriktad till personal och en mindre skärm till kunder som kan fyllas med en meny eller specialerbjudande vilket gör betalning roligare. I skärmen mot kunden sitter den inbyggda terminaldelen som tar både chip/pin samt kontaktlös, det finns även en magnetremsa för kundklubbar och liknande. Tack vare att den är Android integrerad kan den hantera andra betalningar typer som Swish eller även Klarnas tjänster.

Den har en inbyggd kamera till QR och streckkodskanning och kan anslutas till Wi-Fi. E800 är en bra investering just för att att man sparar tid då hela affärssystem kan skötas i den till exempel lager, bokföringssystem, webbutik och bokning. Dessutom behöver man inte köpa utrustningar som kodskanner, betalterminal och skrivare eftersom de redan är inbyggda i E800.

Relaterade Artiklar