Hem NYHETER Garmin® presenterar vivofit® jr. 2 med Disneys Frozen 2 och Star WarsTM

Garmin® presenterar vivofit® jr. 2 med Disneys Frozen 2 och Star WarsTM

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag aktivitetsarmbanden vívofit jr. 2 med Disneys Frozen 2 och och Star Wars-tema på armbanden och tillhörande appäventyr.

Garmin® presenterar vivofit® jr. 2 med Disneys Frozen 2 och Star WarsTM 3Förutom att registrera steg, sömn och aktiva minuter ger vivofit jr. 2 barnen en interaktiv karaktärsinspirerad upplevelse där aktiviteter låser upp äventyr och skapar livslånga hälsovanor. De senaste innehåller även aktivitetskort som visar barnen enkla träningsrörelser med hjälp av deras favoritkaraktärer. vívofit jr. 2 har tåliga karaktärsetsade armband och en anpassningsbar färgskärm, är vattentäta2 och har en batteritid på över ett år.

– Frozen och Star Wars är mycket populära bland barn, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Barnen identifierar sig med dessa karaktärer och känner sig stolta över att visa upp sin favorithjälte på handleden. Då historien berättas i appen får barnen känslan av att de befinner sig på äventyr med karaktärerna och kan uppmuntras att nå och överträffa sina aktivitetsmål. Vi är glada över att kunna lägga till de här senaste karaktärerna till våra befintliga Disney, Marvel och Star Wars-armband och tillhörande app-upplevelser.

Disney’s Frozen 2 armband och app-äventyr

Denna version av vívofit jr 2. finns i två stilar – en lila för Anna och en ljusblå för Elsa. Barnen kan bära sina favoritkaraktärer direkt på handleden.

Varje dag får barnen något nytt att utforska när de når sitt dagliga 60-minuters aktivitetsmål med den tillhörande mobilappen, Into the Unknown – A Frozen 2 Adventure. Fram till 22 november när den nya filmen släpps, kommer historien i appen ta med barnen till där Frozen slutade. När uppföljaren släpps kommer historien i appen matcha Frozen 2-berättelsen. Med en vuxen som stöd kommer barnen kunna åka skridskor med Anna och Elsa, fly från en lavin med Olaf, och resa till en förtrollad skog för att hitta en mystisk röst. Ju mer de uppfyller sina aktivitetsmål, desto mer av historien får de se.

Med hjälp av Olafs uppmuntran och nya träningskort lär sig barnen enkla träningsrörelser, som jumping jacks (sprattelgubbe), yogahund och, mountain climbers mm. Det roliga fortsätter med en interaktiv Tap Challenge som låter barnen samla kristaller som låser upp fler äventyr. När barnen når sina dagliga aktivitetsmål, blir de belönade med mer tid i mobil-utmaningen. Se Frozen 2 vívofit jr. 2 in action här.

Star Wars band och app-äventyr

Med två olika etsade armband kan barnen välja mellan att omfamna den rättfådiga ljusa sidan eller utforska mysterierna på den mörka sidan.

Återupplev de mest spännande scenerna i Star Wars-sagan med den tillhörande mobilappen Skywalker Saga – A Star Wars Adventure. Med en vuxen som stöd kan barnen uppleva spänningen och oförglömliga stunder i den episka Skywalker-historien. Förbättrad grafik tar med barnen in i handlingen där de undkommer Darth Vader tillsammans med R2-D2 och C-3PO, hjälper Han Solo och Chewie att slåss mot Empire, och även tar över First Order med Rey och BB-8. Ju fler aktivitetsmål de når, desto mer får de se.

Med Yoda som coach och nya aktivitetskort lär sig barnen enkla träningsrörelser som jumping jacks (sprattelgubbe), yogahund, mountain climbers mm. Det roliga fortsätter med en interaktiv Tap Challenge där barnet kan samla ädelstenar igenom galaxen. När barnen når sina dagliga aktivitetsmål, blir de belönade med mer tid i mobil-utmaningen. Se Wars vívofit jr. 2 in action här.

En personlig assistent för föräldrar

vívofit jr. 2 är ett värdefullt verktyg även för föräldrar och har en tillhörande app3 som fungerar som en personlig assistent, kontrollerad från en kompatibel smartphone. Därifrån kan man:

Se sina barns aktivitet, sömn, uppgifter mm.

Tilldela uppgifter hemma och schemalägga påminnelser som visas som ikoner på barnets band, så att de får veta vad de skall göra. Dessa kan ställas in för att återkomma varje vecka eller dagligen för att hjälpa barnen att lära sig om scheman och ansvar.

Utse en belöning med virtuella mynt för olika uppgifter som kan lösas in av barnen efter utförda uppgifter.

Vänskapliga tävlingar

Med vívofit jr. 2 kan barnen delta i vänskapliga tävlingar med vänner och familj. I Toe-to-Toe stegutmaningar synkar barnen med sina närstånde vänner (eller sig själva) för tidsbegränsade stegtävlingar. Föräldrarna kan också vara med genom att ladda ner Toe-to-Toe Connect IQTM-appen till en kompatibel enhet. Få kontakt med andra familjer via familjeutmaningar och delta i veckostegutmaningar. Familjer kan också skapa egna utmaningar, och även lämna kommentarer till varandra för ökad motivation att röra på sig. I föräldrarappen kan man lägga in flera profiler, så föräldrar och syskon med kompatibla Garmin-enheter också kan se sina steg på listan för att uppmuntra en hälsosam livsstil för hela familjen.

Barnen kan använda vívofit jr. 2 till att vara med i vänskapliga tävlingar med vänner och familj. Toe-to-Toe stegutmaningar låter barnen synka med sina närstånde vänner (eller sig själva) för tidsbegrändade stegtävlingar. Föräldrarna kan också vara med genom att ladda ner Toe-to-Toe Connect IQTM appen till en kompatibel enhet. Nya familjeutmaningar låter dig connecta med andra familjer och delta i veckostegutmaningar. Familjer kan också skapa egna utmaningar, och även lämna kommentarer till varandra för extra motivation att röra på sig. Föräldrarappen tillåter flera profiler, så föräldrar och syskon med kompatibla Garmin-enheter kan ha sina steg på listan för att promota en hälsosam livsstil för hela familjen.

Relaterade Artiklar