Laga din iPhone på lunchrasten
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Laga din iPhone på lunchrasten

Laga din iPhone på lunchrasten

Publicerat av: Redaktionen

Laga din iPhone på lunchrastenIdag har så gott som alla sitt liv i sin mobiltelefon – vi måste konstant vara anträffbara, vi svarar på jobbmejlen, vi betalar inköpen med den och naturligtvis tar vi bilder med den.  Att vara utan mobil är så nära en i-landstragedi man kan komma. Eftersom våra telefoner hänger med oss precis överallt ökar risken för att en olycka ska ske – faktiskt har var fjärde svensk en förstörd mobil inom ett år! Vad du då behöver är ett professionellt företag som ser till att reparera din iphone både snabbt och noggrant, och dessutom till ett bra pris.

Repair24 är ett företag som kan laga iphone i Lund, Löddeköping eller i Kalmar på plats. De utför en mängd reparationer på mindre än en timme, och de har mer än 50.000 nöjda kunder. Om du befinner dig på en annan ort eller inte har möjlighet att komma förbi butiken kan du utan problem skicka din mobil, dator eller surfplatta med posten.

Att reparera är bra för miljön

När du väljer att laga iphone väljer du också att vara en del av den nya trenden som går ut på att minska elavfallet. Vi verkade ett tag ha glömt bort att planetens resurser faktiskt inte är outtömliga, när vi för några år sedan hetsades att köpa en ny mobil så fort nästa modell kom ut på marknaden. I dagsläget är vi mer medvetna om att en ny modell egentligen inte presterar bättre än den tidigare upplagan, och att vi genom att förlänga vår iphones livslängd inte bara gör miljön en tjänst, vi sparar också en massa pengar på onödiga inköp. Om skärmen har fått en spricka eller batteriet inte längre ligger på topp – inga problem, vi kan reparera iphone på nolltid och den blir som ny igen. Priset av en lagning är en bråkdel av vad en ny telefon kostar, och du slipper dessutom krångel med att föra över kontakter eller att du tappar bort bilder, anteckningar eller sparade filer.

Kan vad som helst repareras?

Det mesta går faktiskt att laga på en iphone, alltifrån skärmar och glas till mikrofoner, knappar, kontakter, kameror och fuktskador. Batterier byts ut utan problem, och till och med kretskort kan lödas. Om du inte är säker på var problemet ligger görs en felsökning för att reparera iphone, och det kostar ingenting om du sedan väljer att laga din mobil. Alla modeller är välkomna, och det spelar ingen roll om det är en privat telefon eller ett företagsabonnemang.

Relaterade Artiklar