Kiliaro i avtal med Zubizu, når 4,5 miljoner medlemmar genom platformen
Hem E-HANDEL Kiliaro i avtal med den turkiska Zubizu, når 4,5 miljoner medlemmar genom platformen

Kiliaro i avtal med den turkiska Zubizu, når 4,5 miljoner medlemmar genom platformen

Publicerat av: Redaktionen

Kiliaro tecknar avtal med en av Turkiets största lojalitetsklubbar Zubizu med en medlembas på över 4,5 miljoner medlemmar.

Ytterligare ett steg i bolagets sälj- och marknadsstrategi mot att stärka varumärket och öka kundbasen i Turkiet meddelar bolaget.

Kiliaro, nästa generations bildgalleri-app för att lagra, dela och socialisera kring foto och video, fortsätter sin framfart i Turkiet och ingår nu avtal med Zubizu för att erbjuda Kiliaro till deras 4,5 miljoner medlemmar.

Zubizu är en av turkiets största lojalitetsklubbar! Medlemmar erbjuds Kiliaro Unlimited med obegränsat utrymme i mobilen helt kostnadsfritt under sex månader. Därefter får användarna betala för Unlimited för att bilderna ska fortsatt vara sparade och säkrade i molnet.

– Vi gör stora framsteg i att leverera på vår sälj- och marknadsstrategi. I rask takt fortsätter vi samla strategiskt viktiga samarbeten på den turkiska marknaden. Jag är glad att vi på kort tid lyckats landat detta och ser nu fram emot att inleda vår kommunikation och erbjudande till Zubizus medlemsbas säger Kiliaros VD Elie Komo.

Kiliaro i avtal med Zubizu, når 4,5 miljoner medlemmar genom platformen– Kiliaro är en app som fyller ett gap på marknaden, där användarna på ett naturligt och enkelt sätt kan dela högupplösta bilder och videos med varandra och dessutom få obegränsat utrymme i mobilen. En tjänst som vi vet att våra användare kommer att älska. Vi på Zubizu är glada över samarbetet och ser fram emot at börja skicka ut erbjudandet till våra medlemmar, säger bolagets VD Tolga Ünvan.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar