Kalmar Energi och Bright går samman för att hjälpa slutkunder göra bättre energival med hjälp av innovativ teknik
Hem APPAR Kalmar Energi och Bright ska samarbeta för att hjälpa slutkunder göra bättre energival med hjälp av innovativ teknik

Kalmar Energi och Bright ska samarbeta för att hjälpa slutkunder göra bättre energival med hjälp av innovativ teknik

Publicerat av: Redaktionen

Kalmar Energi och Bright Energy är glada att kunna tillkännage ett strategiskt partnerskap som inleds under 2023.

Med hjälp av Brights expertis kommer parterna tillsammans att lansera en app som hjälper kunderna att bättre förstå och påverka sin energianvändning.

En white-label produkt

Genom avancerad AI-teknologi erbjuder Brights white-label plattform dagliga insikter om kunders energianvändning och gör det möjligt att spara pengar genom smartare val.

Detta visas i form av analyser, prognoser, månadsrapporter och smart styrning. Genom samarbetet med Bright kommer Kalmar Energis kunder att få tillgång till ett innovativt gränssnitt och kunna skapa sig ännu bättre förutsättningar till att bli mer energieffektiva och därmed spara pengar.

– Det känns väldigt bra att äntligen kunna erbjuda våra kunder en app där en bra kundupplevelse och digitala tjänster hjälper våra kunder att förstå, kontrollera och styra sin energianvändning, kostnad och miljöpåverkan, säger Therese Andersen, Kommunikationschef på Kalmar Energi.

Brights app inkluderar:
  • Energiövervakning
  • Detaljerade rapporter
  • Energispartips
  • Smart styrning för elbilsladdning, solceller, värmestyrning

– Vi är otroligt glada över vårt samarbete med Kalmar Energi och ser fram emot att ge deras kunder tillgång till vår app. Vår innovativa plattform kommer kunna hjälpa Kalmar Energis kunder att bättre förstå sin energiförbrukning och därmed kunna fatta mer välgrundade beslut, vilket i sin tur resulterar i både kostnadsbesparingar och ett minskat koldioxidavtryck. Med Kalmar Energis engagemang för hållbarhet och innovation är vi övertygade om att detta partnerskap kommer att ha en betydande inverkan och skapa bättre förutsättningar för en mer hållbar energimarknad, säger David Forsberg, VD och grundare Bright Energy AB.

Kalmar Energi och Bright går samman för att hjälpa slutkunder göra bättre energival med hjälp av innovativ teknikSamarbetet mellan Kalmar Energi och Bright Energy kommer inledas 2023 och appen kommer att göras tillgänglig för Kalmar Energis kunder under 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar