Jabra lanserar PanaCast 50 Video Bar System för att underlätta hybridmöten
Hem PRODUKTNYHETER Jabra lanserar nu PanaCast 50 Video Bar System för att underlätta hybridmöten

Jabra lanserar nu PanaCast 50 Video Bar System för att underlätta hybridmöten

Publicerat av: Redaktionen

Jabra lanserar PanaCast 50 Video Bar System, en Android-samarbetsbar som kompletterar Jabras serie för små och mellanstora mötesrum.

Systemet erbjuder en uppsättning flexibla och skalbara installationsalternativ för bättre samarbetsupplevelse i bland annat Microsoft Teams Rooms och Zoom Rooms.

Jabra, branschledare inom ljud- och kontorslösningar, lanserar nu PanaCast 50 Videobar System som en del av Jabras PanaCast 50-serie för olika mötesrum.

Systemet är en integrerad Android-baserad lösning med SOC:er  (system-on-chip), högtalare, mikrofoner, videokamera samt nätverks- och skärmgränssnitt för enkel installation. Lösningen levereras med en 10,1-tums touchkontroll för att hantera rumsupplevelsen. Den kompletta serien har flexibla installationsalternativ för att ge den bästa samarbetsupplevelsen med en integrerad lösning på Android, en modulär lösning på Windows genom PanaCast 50 Room Systems med Lenovo och Crestron eller en BYOD-lösning med PanaCast 50.

PanaCast 50 Video Bar System erbjuder samma prisbelönta användarupplevelse som de två andra lösningarna i serien. Systemet har täckning av hela rummet med sin unika Panoramic-4K-multikameramatris med 180° synfält som ger en verklighetstrogen representation av människorna i rummet. Den har även åtta mikrofoner med röstdetektering och intelligenta algoritmer som automatiskt identifierar och tar bort resterande ekon och statiska ljud, samt fyra högtalare i en vibrationsfri stereouppställning. Samtidigt gör den intelligenta mötesrumsupplevelsen, som inkluderar Virtual Director, Intelligent Zoom och Dynamic Compostion, det möjligt att delta engagerat även på distans.

Jabra lanserar PanaCast 50 Video Bar System för att underlätta hybridmöten

PanaCast 50 Video Bar System är utformat för att anpassa sig till UC-upplevelserna och behoven för hybridarbetsplatser med sin AI-drivna mjukvarudefinierade plattform. Framför allt är det enkelt att installera, hantera och använda med allt som behövs för videomöten inbäddat i PanaCast Control. Start och anslutning sker med ett enda tryck utan att det krävs några ytterligare enheter, vilket möjliggör enkel, säker och skalbar användning i alla små- och medelstora rum.

– Vi har ett brådskande behov av att förbättra samarbetet i tider av hybridarbete. Våra undersökningar* visar att mötesrättvisa har en stark inverkan på en anställds upplevelse, välbefinnande och produktivitetsnivåer. Tillägget av PanaCast 50 Video Bar System som en rumslösning till Jabra PanaCast-serien – med de redan levererade BYOD- och rumsystemslösningarna – kan förbättra hybridmötesupplevelsen avsevärt. Jabra PanaCast 50-serien täcker hela spektrumet av affärsbehov för små och medelstora mötesrum. Vi vill underlätta enkla diskussioner och uppmuntra innovation bland mötesplattformar oavsett var man befinner sig, säger Aurangzeb Khan, SVP för Intelligent Vision Systems på Jabra.

PanaCast 50 Video Bar Systems nyckelfunktioner: 

  • Integrerad videobar som kör Microsoft Teams Rooms på Android och stöder dina licensierade Zoom Rooms utan behov av extern databehandling.
  • Täckning av hela rummet med unikt 180° synfält i Panoramic-4K med tre 13-megapixelkameror som bevarar den mänskliga skalan.
  • 8 strålformande mikrofoner och 4 kraftfulla högtalare med ekoavbrott, brusreducering, Full Duplex och Super Wideband-ljud.
  • Banbrytande intelligenta mötesrumsupplevelser för att stödja uppslukande hybridmötesupplevelser.
  • Enkel start och anslutning till möte med ett enkelt tryck på touchkontrollen.
  • HDMI-kabelbaserad innehållsdelning, närhetsanslutning och stöd för dubbla skärmar.
  • Snabb och enkel installation med minimal kabeldragning.
  • Miljösensorer för att övervaka luftkvaliteten i rummet i realtid.
  • Ultraljudsrörelsesensor som upptäcker personer i rummet, så att systemet vaknar och alltid är redo att användas.
  • Anonyma personräkningsdata i realtid med full rumstäckning för att övervaka användningen av rummet.

PanaCast 50 Video Bar System är tillgänglig från och med juni 2023. Cirkapris: 38.788,87

Läs mer om PanaCast 50 Video Bar System på www.jabra.com/panacast-50-video-bar-system.

*Enligt Jabra’s 2022 Hybrid Ways of Working Global Report.

Relaterade Artiklar