Verbals mobilabonnemang får märkningen Bra Miljöval
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Verbals mobilabonnemang får nu märkningen Bra Miljöval

Verbals mobilabonnemang får nu märkningen Bra Miljöval

Publicerat av: Redaktionen

Mobiloperatören Verbals mobilabonnemang får Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval.

I dagsläget har ingen av de större mobiloperatörerna i Sverige denna märkning.

Kraven på mobilabonnemang handlar bland annat om återbruk av telefoner, lång livslängd samt samt enkla och kostnadseffektiva reparationer.

Verbal blir nu en av de första mobiloperatörerna att märka sina mobilabonnemang Svenska Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval.

– Att alla våra mobilabonnemang blir märkta med Bra Miljöval är ett viktigt steg både för oss och branschen. Det innebär att fler mobilkunder nu får möjlighet att välja ett miljömärkt abonnemang, säger Jonas Lindgren som är vd på Verbal.

För att abonnemangen ska få märkningen Bra Miljöval har Verbal uppfyllt ett antal kriterier. Det handlar bland annat om att gynna återbruk av gamla telefoner, rabatter på reparationer och erbjudanden på miljöanpassade mobilskal.

– Kraven från Bra Miljöval innebär att vi uppmuntrar ett miljötänk hos användarna. De får exempelvis bra erbjudanden på reparationer och vi uppmuntrar återbruk av telefoner. Vi har skapat flera goda samarbeten med partners som gör mobilanvändningen grönare och mer hållbar, säger Jonas Lindgren.

Bra Miljöval för Verbals kunder
  • Verbals mobilabonnemang får märkningen Bra MiljövalVerbal står för 50 % av kostnaden på mobilskal från A Good Company
  • 20 % rabatt på reparationer hos Teknikmagasinet
  • Samarbete med Refurbly för begagnade telefoner

Dessutom ska Verbal genomföra informationsinsatser om hållbar mobilanvändning och kommer även regelbundet att följa upp arbetet kring Bra Miljöval.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar