Jabra lanserar Evolve 65e – andra generationens trådlösa headset med UC-certifiering för professionellt ljud
Hem NYHETER Jabra lanserar Evolve 65e – andra generationens trådlösa headset med UC-certifiering för professionellt ljud

Jabra lanserar Evolve 65e – andra generationens trådlösa headset med UC-certifiering för professionellt ljud

Publicerat av: Redaktionen

Jabra presenterar idag lanseringen av sitt nya headset Evolve 65e, en lätt men också extremt högpresterande enhet som kan användas både i arbete och privat för dig som ständigt är på språng.

Jabra lanserar Evolve 65e - andra generationens trådlösa headset med UC-certifiering för professionellt ljud 1

Det senaste tillskottet i Jabras innovativa Evolve-serie, kombinerar enastående komfort för användare med professionell ljudkvalitet, vilket gör det idealiskt för medarbetaren som förflyttar sig på och utanför kontoret under dagen. Det mjuka nackbandet sitter skönt hela dagen för dig som vill ha friheten med ett trådlöst headset, men som helst inte vill ha ett traditionellt sådant med huvudband.

Jabra Evolve 65e är konstruerad för att leverera professionellt, UC-certifierat ljud, samtidigt som det har Skype för Business certifiering, vilket innebär att användarna kan njuta av kristallklart ljud för både samtal och musik i sitt arbete. Jabra Evolve 65e ger dig 8 timmar av samtalstid och hela 13 timmar av musiklyssnande.

Headsetet har en Jabra Link 370 USB Bluetooth-adapter, som möjliggör dubbelanslutning till din dator och smartphone. Med ett trådlöst avstånd på 30m för PC och 10m för mobil kan användarna vara säkra på att aldrig missa ett viktigt samtal vart de än befinner sig eller vad de än gör. Om du inte vill bli avbruten kan du slå på den inbyggda upptaget-lampan som signalerar till dem runtomkring dig att du inte vill bli störd.

Skype for Business och UC-certifiering

Jabra Evolve 65e är certifierade för Skype for Business och UC tack vare sitt fyrmikrofonsystem. Det finns två stycken i mikrofonområdet som tar upp röst och en i varje öronsnäcka som lyssnar av ljudet i användarens omgivning. Enheten använder DSP-algoritmer för att hitta det optimala ljudet/brus-förhållandet för en kristallklar upplevelse för medarbetaren som förflyttar sig på och utanför kontoret under dagen

Jabra Evolve 65e är minst lika bekväm som de konkurrerande modellerna på marknaden, samtidigt som det uppfyller företagens krav på ljudkvalitet. Headsetet väger endast 36g och har ovala åtsittande öronsnäckor samt en mjuk sladd och passiv bullerdämpning. Dessutom följer det med ear-gels och ear-wings i olika storlekar, användarna kommer knappt märka att de har headsetet på sig.

Andra nyckelfunktioner:

  • Batteritid för hela dagen med 8 timmar samtalstid och 13 timmar musiktid
  • Integration med Jabra Sound + -appen som, gör det möjligt för användarna att anpassa sina samtal och sin musikupplevelse, kommer med instruktioner och användbara tips och gör det möjligt för användare att uppdatera enhetens programvara från appen
  • Jabras HearThrough teknologi gör det möjligt för dig att höra ljud omkring dig när du behöver det
  • Inbyggt upptaget-lampa som fungerar som en ”stör ej” skylt.
  • Med en enda knapptryckning får du tillgång till en röstassistent

– Företag söker ständigt efter nya sätt att göra det möjligt för sina anställda att vara mer produktiva vart de än är. Detta gör UC till en av de viktigaste mobila teknologiska lösningarna idag, säger Holger Reisinger, SVP Enterprise Solutions hos Jabra. Men om medarbetare som rör sig både på och utanför kontoret ska använda professionella headset, så kommer de att förvänta sig ett headset som är lika snyggt och bekvämt som de som finns bland konsumentprodukterna.

– Därför skapade vi Jabra Evolve 65e med både användaren och verksamheten i åtanke. Vi har kombinerat en lätt och väldigt komfortabel nackbandsdesign med högsta standard för ljudkvalitet tillsammans med ett brett utbud av användar- och företagsfunktioner. Det senaste tillskottet i Evolve-serien är ett headset som kommer att bli medarbetarens konstanta följeslagare för produktivitet och musik på språng.

Relaterade Artiklar