Jabra lanserar headset utformat för att hålla frontlinjepersonal uppkopplad
Hem PRODUKTNYHETER Jabra lanserar ett headset utformat för att hålla frontlinjepersonal uppkopplad

Jabra lanserar ett headset utformat för att hålla frontlinjepersonal uppkopplad

Publicerat av: Redaktionen

Jabra lanserar nu headsetet Perform 45, den första produkten i Perfom 45-serien för professionellt bruk.

Det trådlösa headsetet är utformat för att optimera kommunikationen för frontlinjepersonal och kunna bäras hela dagen med komfort, flexibilitet och användarvänlighet.

 Jabra, en ledande aktör inom personliga ljud-, video- och kontorslösningar, lanserar nu Jabra Perform 45. Headsetet är det första i den nya produktserien Jabra Perform 45, som ska hjälpa till att digitalisera yrken inom hälso- och sjukvård, hotell- och restaurangbranschen, lagerhållning och detaljhandel – även kallat frontlinjepersonal.

Studier* har visat att många frontlinjearbetare känner att de saknar tillgång till rätt teknik och information för att kunna utföra sitt arbete effektivt. Det diskreta Bluetooth monoheadsetetet Jabra Perform 45 tar itu med dessa problem med sin kompakta design och PTT-knapp (Push-to-Talk). Med det kan frontlinjepersonal få kontakt med andra kollegor direkt och därigenom fatta snabbare och mer välgrundade beslut vilket ökar produktiviteten och kundnöjdheten.

 Enkel anslutning

En minimal mängd knappinteraktioner och intuitiva knapplaceringar är viktiga för den som rör sig mellan butiksgolvet och lagret, så att den snabbt kan hitta rätt knappar.

Med PTT-knappen direkt på headsetet kan alla brådskande frågor besvaras och lösas nästan omedelbart oavsett var de anställda befinner sig. PTT-funktionen är unik och hjälper medarbetarna att vara mer produktiva.

PTT-knappen fungerar med ledande plattformar som Microsoft Teams Walkie Talkie och Zebra Workforce Connect och kan integreras med den plattform som företaget föredrar med hjälp av Jabra SDK. För att få en fullständig översikt över de enheter som används av företaget kan arbetsgivarna använda Jabra Xpress-programvaran som gör det möjligt för användare att hålla reda på, uppdatera och anpassa alla enheter i organisationen.

Kristallklar kommunikation, var som helst

Bakgrundsbrus är en ständig utmaning för frontlinjearbetare. Därför är Jabra Perform 45 utrustad med en avancerad mikrofon som tar bort upp till 80 procent av bakgrundsbruset så att medarbetarna hör varandra ordentligt från början. Högtalaren har också optimerats för klarhet i talet, vilket möjliggör smidig, oavbruten kommunikation i båda ändar.

Dessutom bidrar Face2Face-funktionen i headsetet till att kunderna alltid har personalens fulla uppmärksamhet. Funktionen aktiveras genom att lyfta mikrofonens bomarm till ett vertikalt läge, vilket stänger av allt inkommande ljud. När den anställde är redo att återigen kommunicera med kollegor på PTT-kanalen behöver den bara dra ner bomarmen igen för att ta emot PTT-meddelanden igen.

Bekväm, lättviktig design för användning hela dagen

Jabra Perform 45 är ett lättviktigt headset som inte tynger användaren. Det kompakta headsetet väger bara 18 gram, har en bekväm passform och sitter diskret runt det öra användaren väljer att bära det på vilket säkerställer att personalen alltid framstår som tillgänglig och professionell inför kunderna. Jabra Perfom 45 levereras med tre storlekar av EarGel™ så att personalen kan hitta den passform som känns rätt för dem – oavsett om det är på vänster eller höger öra.

Jabra lanserar headset utformat för att hålla frontlinjepersonal uppkopplad

– Vi blir mer än någonsin påminda om den viktiga roll som frontpersonal spelar inom branscher som hälso- och sjukvård, hotell- och restaurangbranschen, lagerhållning och detaljhandel. De är limmet som binder ihop hela verksamheten, så vi visste att vår nya linje, Jabra Perform, behövde produkter som kan hjälpa frontpersonalen att göra sitt jobb bättre. Vår förhoppning är att frontpersonal ska ha allt de behöver inom räckhåll med Jabra Perform 45-headsetet så att de kan hjälpa sina kollegor och kunder oavsett var de befinner sig, säger Yves Dupuis, SVP på Jabra.

Viktiga funktioner hos Jabra Perform 45:
  • Liten, lätt och diskret design – Personalen kommer att vara bekväma hela dagen och alltid se ut att vara tillgängliga för kunderna. Den är lätt att rengöra och hållbar, med IP54-klassat skydd mot damm och vatten.
  • 80 procent brusreducerande mikrofon och kristallklart ljud – Håller kommunikationen smidig och utan störningar.
  • Push-to-Talk – Möjliggör omedelbar kommunikation med kollegor.
  • Lätt att installera och intuitivt att använda – Minimalt antal knapptryckningar och en intuitiv, hållbar design.
  • Lång batteritid och stor räckvidd – upp till 20 timmars användning av Push-to-Talk, eller upp till 8 timmar om den bara används för samtal och upp till 100 m / 300 ft trådlös räckvidd. Universell USB-C-laddning och kompatibel med 5-Bay Charging Stand.
  • Rörlig bomarm – Möjlighet att stänga av allt inkommande ljud direkt, vilket gör att du kan fokusera mer på kunderna.
  • Kan anpassa och hantera enheter – via Jabra Direct- och Xpress-programvaran och tillgänglig för integrering med gratis SDK

Jabra Perform 45 finns nu tillgänglig för distribution samt på Amazon och Jabra.com, prislista: 1299 SEK/€129. Ta reda på mer om Jabra Perform 45 på jabra.com/perform45.

*Källor: Technology Can help Unlock a New Future for Frontline Workers (Microsoft.com), Frontline and Key Workers Matters – Data Select

 

Relaterade Artiklar