Hem PRODUKTNYHETER Jabra Elite 85t finns nu tillgängliga i nya stilrena färger

Jabra Elite 85t finns nu tillgängliga i nya stilrena färger

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, ledande inom personligt ljud och företagslösningar, presenterar de två nya färgerna för Elite 85t i Norden: guldbeige och svart.

Jabra Elite 85t finns nu tillgängliga i nya stilrena färger 3Jabra Elite 85t lanserades i oktober 2020 i titaniumsvart och är en del av den nya ANC-serien som har lagts till i Jabras prisvinnande kompakta true wireless-utbud.

Användare har nu möjligheten att njuta av bra samtalskvalité, Jabras anpassningsbara Advanced ANCTM, och den utmärkta ljudkvalitén med Elite 85t i den färg som passar dem bäst. Oavsett om de vill göra pendlingen lite mer glamorös med guldbeige eller njuta av en podcast och lyssna på favoritlåtarna i svart, så har Jabra Elite 85t något som passar olika smaker.

Utmärkt samtalskvalité, ljud och passform

Flexibelt arbete kommer att fortsätta vara populärt under 2021, och med det ställs det krav på möjligheten att svara på telefonsamtal varsomhelst. Jabra Elite 85t har en bra samtalskvalité för både användaren och personen på andra sidan av samtalet, tack vare de sex mikrofonerna (tre i var öronsnäcka, två på utsidan och en på insidan).

Mikrofonerna på både insidan och utsidan av öronsnäckorna används för att erbjuda Jabra Advanced ANCTM, vilket är bättre än den vanliga på/av-funktionen. Användarna får en mer personlig upplevelse med dubbla sliders som går från full ANC till full HearThrough-funktion och allt där emellan.

De 12 mm stora högtalarna i Jabra Elite 85t ger bra ljud och en kraftfull bas, samtidigt som du får förbättrad komfort samt dämpat tryck över öronen tack vare den halvöppna designen. Jabra har också anpassat designen på sina ovala ear-gels som sitter tätare i öronen, vilket säkerställer att de stannar kvar i öronen. Det här betyder att Elite 85t inte sitter lika djupt i örat, vilket ger användaren en mer komfortabel öronsnäcka, samtidigt som de sitter säkert. Med ANC påslaget har öronsnäckorna upp till 5,5 timmars batteritid och upp till 25 timmar med det kompakta laddningsetuiet, de är också Qi-kvalificerade för trådlös laddning.

– Vi vill ge våra kunder fler valmöjligheter när vi levererar produkter som är skapade för ett visst syfte, säger Calum MacDougall, Senior Vice President på Jabra. Vi är mycket glada över att presentera de två nya färgerna som nu finns tillgängliga för våra Elite 85t öronsnäckor med avancerad ANC. Våra kunder har nu möjligheten att njuta av den stilrena designen och ljud i en färg som passar dem.

ANC för alla

Det är inte bara Jabra Elite 85t som har ANC. Den prisvinnande Elite 75t, både Active och icke-Active varianten, har nu också ANC som standard. Redan existerande användare av Elite 75t-serien kan också utnyttja ANC via en gratis uppdatering i Jabra Sound+ appen. Jabra är det första företaget att erbjuda ANC till ett redan existerande true wireless-sortiment, vilket skapar ett av det bredaste true wireless-sortimentet med ANC på marknaden.

Elite 85t är skapad för att trotsa gränserna för hur mycket oljud som kan filtreras bort i ett par true wireless-öronsnäckor, med Jabras mest avancerade och kraftfulla ANC-teknologi. Nivån för brusreducering går längre än Jabras standard ANC (finns i 75t-serien), som inte har ett dedikerat ANC-chip. Användare kan njuta av ANC med premiumkvalitet genom att anpassa nivån mellan full ANC och skapa sitt eget privata och tysta utrymme. Genom att använda HearThrough-funktionen får användare full transparens, vilket låter dig höra omgivningen och skapa din egen personliga ANC-upplevelse.

Jabra Elite 85t, nyckelfunktioner och specifikationer:

 • Kompakt design och ovala EarGels™ i silikon för en säker och komfortabel passform
 • Dedikerat ANC-chip som är mer effektivt för att filtrera bort oljud i din omgivning
 • Anpassningsbar ANC med dubbla sliders för full ANC eller full HearThrough-funktion
 • Sex mikrofoner för kristallklara samtal oavsett vart du befinner dig
 • Fyra mikrofoner möjliggör ANC, två på insidan och två på utsidan
 • 12 mm stora högtalare för bra ljud och en kraftfull bas
 • Halvöppen design med naturlig hear through-funktion
 • IPX4-klassifierad hållbarhet med en två-års garanti * mot skador från damm och vatten
 • Upp till 5,5-timmars batteritid på en enda laddning och upp till 25 timmar med laddningsetuiet med ANC påslaget, sju-timmars batteritid på en laddning och upp till 31 timmar med ANC avslaget
 • Qi-certifierad för trådlös laddning samt kompatibel med alla Qi-certifierade laddare
 • Anpassningsbar equalizer i Sound+ appen som får din musik att låta bättre
 • Förberedd för röstassistent. Elite 85t fungerar med Siri® och Google Assistant™.
 • ‘MyControls’ för knappinställningar och MySound för individuellt ljud
 • Bluetooth 5.1

​​​​​​Jabra Elite 85t, pris och tillgänglighet

Jabra Elite 85t finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare till det rekommenderade priset 2499 SEK.

Relaterade Artiklar