Hem NYHETER InvisibleShield och Gear4 introducerar mobilskydd för nya Google Pixel

InvisibleShield och Gear4 introducerar mobilskydd för nya Google Pixel

Publicerat av: Redaktionen

InvisibleShield och Gear4, två ZAGG-företag, lanserar skärmskydd och mobilskal till de nya mobiltelefonerna Google Pixel 4a 5G och Pixel 5. 

InvisibleShield och Gear4 introducerar mobilskydd för nya Google Pixel 3Mobilskalstillverkaren Gear4 introducerar mobilskalet Crystal Palace och den ledande globala innovatören inom skärmskydd, InvisibleShield, släpper Glass Elite VisionGuard+ och Glass Elite+ för nya Google Pixel 4a 5G och Pixel 5.

Glass Elite VisionGuard+ och Glass Elite+ har integrerad Kastus-teknik som dödar upp till 95 procent av coronavirus efter 30 minuter och upp till 99,9 procent av ytbakterier som till exempel kolibakterier och stafylokocker.

Båda skärmskydden har även ClearPrint, vilket är en behandling exklusiv för InvisibleShield som bryter upp oljan från fingeravtryck så att fläckar praktiskt taget försvinner från skärmskyddet.

Skärmskyddet Glass Elite VisionGuard+ innehåller även en Eyesafe-teknik som minskar exponeringen för potentiellt skadligt blått ljus (HEV) från skärmar utan att skärmens färger eller upplösning ändras.

Glass Elite VisionGuard+ och Glass Elite+ är InvisibleShields starkaste skärmskydd av härdat glas någonsin. Glass Elite genomgår en härdningsprocess för att öka ytkomprimeringen av glaset och göra det fyra gånger starkare än traditionella glasskärmskydd.

Gear4 Crystal Palace

Crystal Palace är ett genomskinligt och klart mobilskal med 4 meters fallskydd. Med integrerad D3O-teknik upprätthåller Crystal Palace-skalet en snygg och slimmad profil samtidigt som det ger samma fallskydd som många tjockare mobilskal. Med sin tunna design klarar skalet också trådlös laddning. Anti-gulnande egenskaper säkerställer också att mobilskalet förblir transparent.

Made for Google

Både mobilskalet och skärmskyddet har fått logotypen “Made for Google”, vilket visar att det har utvecklats för användning med Google Pixel och har certifierats för att uppfylla Googles standarder.

Tillgänglighet 

Skärmskydden finns tillgängliga från 10 oktober på InvisibleShield.com, medan Gear4 Crystal Palace för nya Google Pixel-serien finns tillgängligt från slutet av oktober på Gear4.com.

Rekommenderade priser 

  • InvisibleShield Glass Elite VisionGuard+: 349 kronor.
  • InvisibleShield Glass Elite+: 299 kronor
  • Gear4 Crystal Palace: 349 kronor

Relaterade Artiklar