INSTAX Pal | Den första i sitt slag - en golfbollstor digitalkamera från INSTAX
Hem PRODUKTNYHETER INSTAX Pal | Den första i sitt slag – en golfbollstor digitalkamera från INSTAX

INSTAX Pal | Den första i sitt slag – en golfbollstor digitalkamera från INSTAX

Publicerat av: Redaktionen

Få små ögonblick att kännas stora.

Den nya digitalkameran låter användarna att fånga ögonblick som aldrig tidigare.

FUJIFILM Europe GmbH, Imaging Solutions Division, meddelade idag sin första någonsin handflata-stor digital kamera, INSTAX Pal digital kamera (”INSTAX Pal”).

INSTAX senaste kamera låter användare enkelt fånga små och stora livsögonblick. Tillsammans med INSTAX Link-seriens smartphone-skrivare (”INSTAX Link-serien”) är INSTAX Pal ett spännande och nytt sätt att ta foton.

FUJIFILM Holdings Corporation, Tokyo, lanserade det ”direktbildskamera” fotosystemet och produkter under varumärket INSTAX 1998 och firar sitt 25-årsjubileum i år (2023) (”INSTAX”). Hittills har sortimentet inkluderat direktbildskameror med en ”fotografera och printa”-funktion och smartphone-skrivare med en ”print”-funktion, men INSTAX Pal som annonserades idag är den första produkten i INSTAX-serien som endast kan ”fotografera”.

Denna nya kompakta digitalkameran passar i handen och skickar foton direkt till din smartphone via Bluetooth till den dedikerade INSTAX Pal smartphone-appen. När användarna är redo kan de skriva ut sina favoritbilder med en INSTAX Link-seriens skrivare* eller med hybridkamerorna INSTAX mini Evo och INSTAX mini LiPlay, vilket innebär att de har möjlighet att skriva ut bilder i mini, SQUARE eller WIDE-format. Den kan också skapa digitala INSTAX-bilder som kan sparas på din smartphone och sedan delas i sociala medier.

Den golfbollstora digitala kameran gör det enkelt att ta bilder med en hand, och vidvinkellinsen gör den perfekt för gruppfoton. Men de spännande funktionerna slutar inte där.

  • Fjärrfotografering med hjälp av den dedikerade smartphone-appen gör det möjligt för användarna att vara en del av bilden. Appen låter användarna kontrollera bildens komposition via sin smartphone innan de tar bilden med INSTAX Pal.
  • Intervallfotografering gör det möjligt för användaren att ta kontinuerliga bilder med 3-sekunders intervaller, som sedan kan redigeras i appen för att välja den bästa bilden.
  • INSTAX Animation kombinerar flera bilder till en enda video liknande en blädderbok. Om användaren skriver ut INSTAX Animation blir det en INSTAX-utskrift med QR-kod. Skanna QR-koden för att spela upp videon.
  • L [Länk] -läget låter användarna ansluta INSTAX Pal direkt till deras INSTAX Link-seriens skrivare via Bluetooth. Sedan, precis som våra andra direktbildskameror, skrivs bilderna ut automatiskt direkt efter att de är tagna.
  • En mångsidig avtagbar ring kan användas som en praktisk rem, som en enkel sökare och som ett kamerastativ vid fjärrfotografering.

Dessutom kan personligt ljud spelas in och ställas in som kamerans avtryckarljud, vilket skapar en personlig touch för varje användare. INSTAX Pal finns i 5 färger: Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue och Gem Black. Ett INSTAX Pal Design Silicone Case i fem färger och en ny mini-film, ”Soft Lavender,” kommer också att vara tillgänglig vid lanseringen

Pris och tillgänglighet:

Fujifilms INSTAX Pal digitala kamera kommer att vara tillgänglig till ett rekommenderat tillverkningspris på 999.95 SEK (inklusive moms) för Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue-versioner och 1,299.95 SEK (inklusive moms) för Gem Black-versionen. Den förväntas finnas tillgänglig för köp den 5 oktober 2023. För mer produktinformation, besök https://instax.se/instax-pal/.

INSTAX Pal | Den första i sitt slag - en golfbollstor digitalkamera från INSTAX

INSTAX Pal Design Silicone Case förväntas finnas tillgänglig den 5 oktober 2023 till ett rekommenderat tillverkarpris av 169.95 SEK (inklusive moms) för vita, rosa, gröna och blå versioner och 189.95 SEK för den svarta versionen.

INSTAX mini Soft Lavender direktbildsfilm förväntas finnas tillgänglig den 5 oktober 2023 till ett rekommenderat tillverkarpris av 129.95 SEK (inklusive moms) per paket (10 ark).

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar