Innovativa Gamingglasögon ansluter sig till Increasors inkubatorprogram
Hem GAMING Innovativa Gamingglasögon ansluter sig till Increasors inkubatorprogram

Innovativa Gamingglasögon ansluter sig till Increasors inkubatorprogram

Publicerat av: Redaktionen

Increasor har slutit avtal med Eye Market AB om att ingå partnerskapsavtal inom ramen för Increasors inkubatorprogram. 

Under onsdagen signerades avtalet som sträcker sig över 18 månader i ett första steg.

Innovativa Gamingglasögon ansluter sig till Increasors inkubatorprogramGrundare av Eye Market är Martin Frick tillsammans med David Nilsson, den förstnämnde har arbetat inom optikerbranschen sedan mer än 20 år tillbaka, den sistnämnde är serieentreprenör.

Partnerskapet fokuserar på marknadsföring och ökad försäljning på redan befintliga produkter, men även systemutveckling samt upprättande och genomförande av exitstrategi där marknadsnotering alternativt uppköp ligger närmast till hands.

Andreas Trouin, VD för Increasor kommenterar affären: -“Det känns otroligt att få arbeta med Eye Market och varumärket Render Sport. Grundarna har redan samlat ihop en stark ägargrupp och på kort tid tagit sin affärsidé till verklighet och ska nu gå in i fasen att skala upp, driva trafik och öka försäljningen. Produkten är inom en framtidsbransch eftersom gaming och esport har ökat markant efter pandemin. Vad en gamer lägger på sin hårdvara varje år är ett par ergonomiska glasögon som dessutom skyddar synen från skärmen ingenting i jämförelse. En innovativ produkt som egentligen varje individ som har en skärm framför sig ska bära. Understryker att det är ett viktigt avstamp för Increasor som välkomnar sitt första projekt till inkubatorn.”

Martin Frick, medgrundare till Eye Market kommenterar partnerskapet, -“Increasors inkubatorprogram har vi konstaterat kommer att passa vår verksamhet utmärkt då vi kan få hjälp att göra ett omtag för bolaget med en mycket tydligare affärsplan med tydliga milstolpar att följa. Jag ser mycket fram emot att komma igång med det nya partnerskapet.” David Nilsson, medgrundare fortsätter, -“Increasor har alla verktyg vi behöver för att lyckas. Vi som grundat bolaget och utvecklat produkterna hyser inga tvivel om marknadsbehovet, tvärtom är vi helt säkra på det, det vi behöver hjälp med är en bred internationell kommersialisering och en marknadsplan, det är områden där Increasor ligger väl i framkant. Det finns inget som kan stoppa detta från ett genombrott nu!”, avslutar David.

Relaterade Artiklar