TikTok når en miljard användare
Hem APPAR TikTok når en miljard användare

TikTok når en miljard användare

Publicerat av: Redaktionen

De senaste åren har intresset för TikTok fullkomligt exploderat, i takt med att människor av alla åldrar i Sverige och runt om i världen har sökt sig till plattformen för att lära sig, underhållas och upptäcka nya saker.

Kultur och trender utgår idag från vad som händer på plattformen, med kända kreatörer och communitys som sätter sin prägel på allt från musik och mat till skönhet och mode.

TikTok når en miljard användareIdag meddelade TikTok att fler än en miljard människor använder plattformen varje månad.

För att fira milstolpen delade TikTok-chefen Vanessa Pappas en video där hon tackar alla användare för deras engagemang. Videon är bifogad till detta pressmeddelande.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>