Innobot robotdammsugare har fått betyget "utmärkt" av L&B Home
Hem TRENDER Innobot robotdammsugare har fått betyget “utmärkt” av L&B Home

Innobot robotdammsugare har fått betyget “utmärkt” av L&B Home

Publicerat av: Redaktionen

En “lyckad återetablering” är beskrivningen som Innobot-robotdammsugare får i ett test som nyligen genomfördes av L&B Home.

Testet utfördes på modellen Innobot RVC-D4000SL+.

I grupptestet, som jämför fyra robotdammsugare för under 10 000 kr, utmanas robotdammsugarna på funktionalitet och om de håller vad de lovar – vår modell får betyget “utmärkt”.
Innobot robotdammsugare har fått betyget "utmärkt" av L&B Home

Wilfa började som dammsugartillverkare redan 1948 och har en lång historia av dammsugare bakom sig. Efter ett uppehåll ligger fokus nu fullt ut på rengöringsprodukter för hemmet, Innobot robotdammsugare är en av dem.

I testet beskriver L&B Home robotdammsugaren som effektiv och systematisk vid dammsugning, samt försiktig i kontakt med hinder. Mattor är heller inga problem att dammsuga.

App på nordiska språk

En annan fördel som lyfts fram är att den medföljande appen, RVC Connect, är tillgänglig på det lokala språket. Appen har många funktioner, såsom planer för olika rum, justering av funktioner, olika zoner och kartor för flera våningar. Testet kommer fram till att det inte tar lång tid att få kontroll över appen.

Generösa tillbehör

De medföljande tillbehören får en stjärna i kanten av L&B Home, som påpekar att det finns extra mycket av allt i lådan – generöst! Robotdammsugaren kommer med bland annat extra filter, sidoborste och moppdukar.

Relaterade Artiklar