Hem NYHETER Indiska bjuder in till Sveriges första Retail-Hackathon

Indiska bjuder in till Sveriges första Retail-Hackathon

Publicerat av: Redaktionen

För första gången någonsin bjuder varumärket Indiska in till ett retailfokuserat Hackathon.

Indiska bjuder in till Sveriges första Retail-Hackathon 3Eventet som kommer att ta plats på Warfvet i Stockholm är det första i sitt slag och har som syfte att påskynda den teknologiska och digitala utvecklingen inom retailbranschen utan att göra avkall på den personliga prägeln.

Den 17-18 april välkomnar Indiska programmerare, designers, utvecklare, drömmare och nördar till ett Hackathon på Warfvet i Stockholm med temat ”Innovation in technology for retailers – innovations that bring businesses and customers closer without losing the personal touch!”. Under dryga 24 timmar kommer deltagarna att fokusera på 5 utmaningar inom branschen, Smart stores, hållbarhet, automatisering, growth hacking och hållbar design där målet är att hitta kreativa lösningar i teknologisk framkant.

”Retailbranschen står inför stora utmaningar och är inne i en omfattande omställning. Hackathonet är vårt sätt att påskynda utvecklingen genom att ta in nya perspektiv och kreativa idéer. Indiska vill ligga i framkant inom mode och inredningsbranschen och då kommer satsningar teknologiskt och digitalt vara avgörande.” Säger Karin Lindahl, vd på Indiska

Tillsammans med sina partner-applikationer EPI, Azure, InRiver, Sitoo och Voyado uppmanas deltagarna att tänka utanför boxen och att gärna inkludera Artificial Intelligence i sina projekt. Indiska begränsar inte utmaningen vid tekniskt avancerade lösningar utan hoppas på att såväl designers, projektledare och affärsutvecklare tar sig an utmaningen med morgondagens retail.

Hackathon by Indiska kommer ta plats på Warfvet i Stockholm den 17-18 april 2020, klicka här för mer information.

Relaterade Artiklar