Hem E-HANDEL Effektivisera transporterna vid e-handel

Effektivisera transporterna vid e-handel

Publicerat av: Redaktionen

MRF välkomnar den rapport som Trafikanalys idag redovisat gällande regeringsuppdraget om hur e-handelns transporter kan effektiviseras.

Effektivisera transporterna vid e-handel 3Särskilt förslaget att e-handelsföretagen ska ge kunderna information om miljöpåverkan från olika leveransalternativ är värdefullt.

– Motorbranschen satsar stora resurser på att göra fordon och transporter allt säkrare och miljövänligare. Att kunderna får information så utvecklingen kan drivas vidare på marknadsmässiga villkor är en klok strategi. MRF ser fram emot att delta i det arbete med att samordna branschens aktörer kring åtgärder för mer hållbara e-handelstransporter som föreslås,säger Tommy Letzén, vd på MRF.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>