Hem NYHETER Ikano Bank väljer Nets som leverantör i Europa

Ikano Bank väljer Nets som leverantör i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Utöver att hantera betalningar och relaterade tjänster för Ikano Bank kommer Nets också driva bankens nya låneplattform för kunder över hela Europa.

Ikano Bank väljer Nets som leverantör i Europa 3Efter en upphandling har Ikano Bank valt Nets för att stödja sina tjänster internationellt under de kommande fyra åren. Nets kommer att driva Ikanos Banks låneplattform, hantera korttransaktioner och relaterade tjänster till bankens kunder. Avtalet återspeglar Nets fortsatta expansion för att stödja företag i Europa.

− Vi valde att bygga vidare på vårt befintliga samarbete med Nets eftersom det ger oss en enkel, innovativ och konkurrenskraftig lösning som kan stödja våra kunders förändrade behov. Nets har arbetat hårt för leverera en skräddarsydd helhetslösning, säger Peter Axemo, produktchef på Ikano Bank.

Torsten Hagen Jørgensen, chef för affärsområdet Issuer & eSecurity Services på Nets, adderar:

− Det utökade partnerskapet är en viktig milstolpe för vår europeiska expansion. Genom att konsolidera vårt utbud av tjänster under en enkel prismodell gör vi det möjligt för Ikano Bank att få en tydlig kostnadsbild. Vår ambition är att göra det enkelt att använda och skala upp komplexa system så att företag som Ikano kan fokusera på sin egen kärnverksamhet.

Implementering och migrering till den nya plattformen är påbörjad och målet är att lansera de första tjänsterna för Ikano Banks kunder hösten 2020.

Relaterade Artiklar