Huawei lanserar Watch Fit Elegant Edition – med förbättrade smarta funktioner
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Huawei lanserar Watch Fit Elegant Edition – med förbättrade smarta funktioner

Huawei lanserar Watch Fit Elegant Edition – med förbättrade smarta funktioner

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar en ny medlem i sin Huawei Watch Fit serie med smarta sportklockor – Huawei Watch Fit Elegant Edition.

Den nya versionen kommer i färgerna Frosty White och Midnight Black och designen präglas av en polerad glasyta och ett armband i fluorkolbaserat syntetiskt gummi, så att användaren kan matcha klockan med sin stil.

Nya Huawei Watch Fit-serien är utrustad med SpO2-övervakning dygnet runt vilket gör att hälsoövervakningen är klart förbättrad.

Huawei Watch Fit Active Edition finns sedan tidigare i tre olika färger på den svenska marknaden; Mint Green, Sakura Pink och Graphite Black, vilket ger användaren en mängd olika färgalternativ att välja mellan. Serien får nu även ett ytterligare lyft när Huawei Watch Fit Elegant Edition introducerar en uppgraderad design i två färger; Frosty White och Midnight Black. Själva klockan är gjord i rostfritt stål med polerad glasyta. Klockans mjuka fluorkolbaserade armband är ergonomiskt utformad för bra komfort med bättre hållbarhet. Tack vare sin extremt kompakta konstruktion blir Huawei Watch Fit Elegant Edition en lätt och bekväm smart sportklocka för veckans alla dagar.

– Vår Watch Fit lanserades i slutet av förra året och har fått ett fantastiskt mottagande som en snygg och prisvärd smart sportklocka med många funktioner. Därför känns det extra roligt att nu också kunna erbjuda en ännu lite elegantare design till våra svenska konsumenter, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

SpO2-övervakning hela dagen för proaktiv hälsoövervakning
Syremättnaden i blodet är en viktig indikator på en individs allmänna hälsa. Huawei Watch Fit-serien (Active Edition och Elegant Edition) erbjuder nu kontinuerlig SpO2-övervakning under hela dagen. Det gör användaren medveten om sin hälsa och varnar när SpO2-nivån är för låg. Det går även att kontrollera förändringar i SpO2-nivåerna under hela dagen via appen Huawei Health.

Aktiv träning – vart som helst, när som helst
Interaktiva och engagerande träningskurser har alltid varit en unik egenskap i Huawei Watch Fit-serien. Bortsett från de 96 träningslägen som finns tillgängliga, finns nu även 12 enkla fitnessklasser som bland annat fokuserar på fettförbränning, att tona muskler samt spänningsavlastning i axlar och nacke. Dessa kurser har inga begränsningar vad gäller tid och plats – användaren kan enkelt börja en kurs hemma eller på kontoret.

Huaweis intelligenta teknik ger användaren vägledning och träningsråd i realtid i syfte att öka träningseffektiviteten och undvika skador. Ett exempel på detta är att Huawei Watch Fit har 13 inbyggda löparkurser utvecklade för löpare på alla nivåer. Genom att analysera stegräkningen med hjälp av en inbyggd GPS och flera sensorer, skräddarsyr klockan löparinstruktioner under tiden användaren är ute och springer.

Med hjälp av vägledning från träningskurserna och träningsdata kommer användarna kunna utveckla sina egna träningsprogram samt uppnå sina träningsmål steg för steg.

Fortsatt förbättrad smart upplevelse
Huawei Watch Fit Elegant Edition gör det möjligt att anpassa klockans urtavla med endast ett tryck. Med ett enkelt tryck kan användaren skapa en bakgrund med personliga bilder på sin hund, sin familj eller vänner. Utöver alla nya och intelligenta funktioner fortsätter Huawei Watch Fit Elegant Edition att erbjuda 10-dagars batteritid, även med funktionerna hjärtfrekvens och sömn aktiverad. Förutom allt detta stöder klockan även Huaweis snabbladdningsteknik. En laddning på fem minuter kan få den smarta klockan att hålla under en hel dag med genomsnittlig användning.

Rekommenderat pris och tillgänglighet:
Huawei Watch Fit Elegant Edition finns nu tillgänglig på den svenska marknaden och rekommenderat cirkapris är SEK 1 390 inklusive moms.

Notera:

  1. Data kommer från Huaweis laboratorium
  2. Denna produkt är inte en medicinsk anordning. Övervakningsdata och resultat är endast för referens, inte för diagnos och medicinska ändamål.
  3. Funktionerna kan variera i olika länder och regioner. För mer information, besök Huaweis officiella webbplats.
  4. Batteridata baseras på testresultatet i Huaweis laboratorium. Batteriets livslängd är 10 dagar för genomsnittlig användning och 7 dagar för intensiv användning. För andra användningsscenarier, se Huaweis officiella webbplats.

Relaterade Artiklar