Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar världens första TWS-hörlurar med intelligent dynamisk brusreducering

Huawei lanserar världens första TWS-hörlurar med intelligent dynamisk brusreducering

Publicerat av: Redaktionen

Huawei släpper nu sina nya trådlösa TWS-hörlurar (True Wireless Stereo), Huawei FreeBuds Pro.

Huawei lanserar världens första TWS-hörlurar med intelligent dynamisk brusreducering 3Hörlurarna är världens första intelligenta och dynamiskt brusreducerande hörlurar och årets flaggskepp bland Huaweis ljudprodukter. Nya Huawei FreeBuds Pro är ett utsökt hantverk, levererar utmärkt ljudkvalitet och väldigt sköna att använda. Kombinerat med en innovativ, unik form av aktiv brusreduceringsteknik, är Huaweis nya hörlurar en sann glädje för vem som helst att använda.

Huawei designade nya Huawei FreeBuds Pro med stil och komfort i åtanke. Genom att följa designprincipen bakom minimalismen tar nya Huawei FreeBuds Pro bort alla onödiga designfunktioner samtidigt som varje element är funktionellt och snyggt. Hörlurarna har en unik in-ear-design och har tre olika storlekar av silikonöronproppar.

Detta kombineras med en funktion för att känna av passning – tillgänglig i Huawei AI Life-appen – så att användarna kan hitta den perfekta passformen. För att åstadkomma detta samlade och analyserade Huawei Audio Lab data från över tusen användare runt om i världen.

Dessutom är nya Huawei FreeBuds Pros distinkta fyrkantiga skaft snyggt och stilrent samtidigt som det minimerar externt ljud och innehåller viktiga tekniska komponenter. Den vindtäta designen eliminerar ljudupptagningshål för att mildra vindstörningar. Detta innebär att användare kan undvika att påverkas av buller utifrån, även när de går, springer eller cyklar. Dessutom kan användarna enkelt aktivera aktiv brusreducering, justera volymen, svara på samtal, trycka på play och hoppa över låtar med hjälp av Huawei FreeBuds Pro-hörlurarnas skaft. Gesterna är mycket intuitiva – svep eller nyp bara ett specifikt område för att ta kontroll. Huawei FreeBuds Pro kan exakt upptäcka användarnas vanor för att inte reagera på beröringar som inte avser att styra enheten.

Som Huaweis nyaste och mest avancerade ljudprodukt levererar Huawei FreeBuds Pro enastående ljudkvalitet. Dessutom förstärks lyssningsupplevelsen av nya och intelligenta funktioner som är avsedda att omdefiniera marknaden för TWS-hörlurar. Med Huawei FreeBuds Pro har Huaweis ljudtekniker lagt till en anpassad dynamisk fjädring mellan högtalaren och det dynamiska drivelementet. Genom att efterlikna en teknik som används av ledande Hi-Fi-tillverkare stabiliserar detta det akustiska systemet i hela hörlurarna, vilket minskar vibrationer och ger ett skarpt och tydligt ljud. FreeBuds Pro ljudkvalitet kompletteras av Dynamic EQ Adjustment, en ny funktion som använder data från in-ear-mikrofonen för att automatiskt optimera ljudet för användarens specifika örontyp.

Huawei FreeBuds Pro är världens första TWS-hörlurar med intelligent dynamisk brusreducering. Jämfört med tidigare modeller förbättras brusreduceringen upp till 40 dB medan den stängda in-ear-passformen naturligtvis lämpar sig för att ta bort distraktioner. För att ytterligare förbättra detta kan de dubbla mikrofonerna placerade i och utanför öronsnäckorna snabbt identifiera buller i omgivningen och automatiskt växla mellan tre brusreduceringslägen – Ultra Mode, Cozy Mode och General Mode – för att effektivt minska omgivningsbuller. Oavsett om användaren är hemma, går på en promenad eller är på en hektisk tågstation, känner Huawei FreeBuds Pro intelligent av miljön och förbättrar upplevelsen av brusreduceringen. Med aktiv brusreducering aktiverad håller batteriet upp till 4,5 timmar; utan att brusreducering är aktiverad räcker batteriet hela 7 timmar utan att behöva laddas med det medföljande laddningsfodralet. Kläm bara på öronsnäckans skaft för att slå av eller på brusreduceringen.

Vidare är Huawei FreeBuds Pro världens första smarta Bluetooth-hörlurar med dubbla antenner. På Huawei FreeBuds Pro är varje hörlur utrustad med två Bluetooth-antenner som ger Bluetooth-signal i 360-graders riktning för en mer stabil anslutning.

Huawei FreeBuds Pro är en glädje att använda tack vare en mängd smarta funktioner som ytterligare förbättrar användarupplevelsen. Genomhörningsläge och röstläge använder de två mikrofonerna för att hjälpa användare att höra omvärlden när de korsar vägen eller har en konversation. Dubbel anslutning med smarta Android-, iOS- och Windows-system innebär att användare sömlöst kan växla mellan enheter utan att vara bundna till produkter från ett enda varumärke.

Pris och tillgänglighet

Huawei FreeBuds Pro finns tillgängliga på den svenska marknaden från och med 19 oktober. De kommer i tre olika färger: Carbon Black, Ceramic White och Silver Frost. Rekommenderat cirkapris är SEK 1 990 inklusive moms. 

Relaterade Artiklar