Heroic och EPOS går samman i ett nytt esports-partnerskap
Hem NYHETER Heroic och EPOS går samman i ett nytt esports-partnerskap

Heroic och EPOS går samman i ett nytt esports-partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Heroic Group, en ledande europeisk esports-organisation presenterar med stolthet ett strategiskt partnerskap tillsammans med ett av världens ledande premium- ljudföretag, EPOS.

EPOS kommer att förse Heroic med förstklassig ljudutrustning så att de kan fortsätta leverera hög prestation i alla speltitlar.

Samarbetet omfattar EPOS toppmoderna headsets, mikrofoner samt annan kringutrustning för att utrusta Heroics högkvarter, content studior och bootcamp-anläggningar.

Som del av avtalet kommer Heroic att bära EPOS logga på tröjor och andra scenkläder som huvudsponsor, för att ta EPOS varumärke och kraftfulla ljudteknik till miljoner av esports entusiaster världen över, genom deltagande i världselitens ligor och turneringar. Under EPOS produktutveckling får professionella Heroic spelare delta som testare i ett särskilt program där de arbetar tätt med EPOS ingenjörer och ger feedback till nya produkter. EPOS och Heroic kommer att tillsammans producera innehåll omkring Heroics proffsteam för att tydligt visa hur betydelsefullt ett bra ljudsystem är för att spelare ska kunna prestera på topp.

”En av de viktigaste delarna i en utrustning för en professionell esports spelare är ett bra headset. Vi älskar att EPOS har en så sofistikerad portfölj av ljudprodukter och innovativ teknik.” Säger Oliver Valsgaard, manager av Esports på Heroic. ”Vi ser också fram emot att arbeta tätt tillsammans med EPOS för en ständig utveckling av bättre ljudupplevelser för alla gamers och esports-spelare därute.”

Heroic och EPOS går samman i ett nytt esports-partnerskap”Inom esports är information allt, därför är ljud allt. Att kunna höra motståndarlaget före de hör oss är en enorm fördel. En sekund att förbereda. Att strategisera. Tillkalla spelare. Sikta på förhand. Bra eller dåligt ljud är skillnaden mellan att vinna och förlora. Vi är därför glada att välkomna EPOS som ny sponsor. Det här partnerskapet kommer att hjälpa oss att ta vårt spel till nästa nivå, och samtidigt ge oss en konkurrensfördel.” Säger René ”TeSeS” Madsen, professionell CS:GO-spelare för Heroic.

EPOS kommer att bli ännu en viktig partner för Heroic, så som Red Bull och Aker Biomarine, då Heroic fortsätter att öka sina partnerskap för att utrusta sina proffsteams i år. När du ger dig in i proffsscenen för CS:GO, PUBG och Rainbow Six, är bra ljud essentiellt för att snabbt fånga upp ljudsignaler och hamna steget före motståndaren i alla lägen. Samarbetet med EPOS gör det möjligt för Heroics proffslag att sträva efter perfektion då EPOS premiumljudutrustning tillåter spelare att nå deras fulla potential.

Isik Aysev, Chief Commercial Officer för Heroic säger: ”Jag ser fram emot att inleda vårt partnerskap med EPOS som en del av vår strategi att bygga genuina och hållbara partnerskap för att utöka esportens ekosystem. Att teckna ett premiumvarumärke som EPOS är som alltid en fantastisk möjlighet för oss att förse värde till våra spelare och fans”.

Maja Sand-Grimnitz, Director of Global Marketing, Gaming hos EPOS, meddelar: ”Vi är verkligen glada över att inleda vårt partnerskap med Heroic, och tillföra förstklassig ljudutrustning för gaming till deras spelare. Som två starka varumärken med rötter i Danmark, passar Heroic och EPOS varumärken väldigt bra ihop, och vi ser fram emot att frigöra kraften av ljud och stödja Heroics resa mot toppen i år”.

 

Relaterade Artiklar