Happy Homes rivstartar e-handelslösning med välkända e-handelsspelare som samarbetspartners
Hem E-HANDEL Happy Homes rivstartar e-handelslösning med välkända e-handelsspelare som samarbetspartners

Happy Homes rivstartar e-handelslösning med välkända e-handelsspelare som samarbetspartners

Publicerat av: Redaktionen

Från att tidigare enbart sälja via sina 80 fysiska butiker satsar nu färg- och tapetföretaget Happy Homes på en egen e-handel.

Happy Homes rivstartar e-handelslösning med välkända e-handelsspelare som samarbetspartners

I projektet syns ett starkt partnerskap beståendes av plattformsleverantörern Jetshop och strategiskt inriktade e-handelsexperterna Omniarch.

Det nyligen startade e-handelsprojektet ska sy samman butikernas varierade utbud och ge en enhetlig upplevelse. Det menar Magnus Ohlsson VD på Happy Homes, som också förklarar att digital försäljning är ett naturligt steg för företaget som alltid arbetar för att komma närmare sina målgrupper och skapa mer kundnytta.

– För att fortsätta differentiera oss och ännu bättre kommunicera vårt huvudbudskap om hemkänsla såg vi behovet att satsa på e-handel. Det har saknats i vår kedja och ger stora möjligheter för både kommunikation och ökad försäljning, säger Magnus Ohlsson.

Flera välkända e-handelsspelare som samarbetspartners

I projektet har retailkunniga Jetshop valts ut som plattformslevereantör, och Rebel and Bird är designpartner. Samtidigt presenteras Omniarch som strategiska partners. Josef Abou, e-handelskonsult och projektledare på Omniarch, ser stor potential i projektet och menar att alla pusselbitar finns på plats för att skapa framgång.

– Med flera viktiga integrationer och hög samlad kompetens från alla parter lägger vi fokus på konsumenten och hur vi bäst kan skapa en total upplevelse och omnikänsla. I det pågående projektet byggs stöd för B2C och B2B samt funktionalitet som skapar mervärde för kunderna som kulörväljare, kundklubb och presentkortslösning. Allt har hittills gått väldigt smidigt, och jag är grymt tacksam att samarbeta med så duktiga människor, säger Josef.

Även Jetshops VD, Fredrik Hedblom, ser att projektet har alla förutsättningar för att skapa en modern och smidig e-handel.

– Både kund och samarbetspartners består av människor som tänker progressivt och vet vad som krävs för att ett företag ska få gynnsamma förutsättningar för mer tillväxt. Jag tror på ett toppensamarbete och ett minst lika bra resultat. Sen är det fantastiskt kul också, säger Fredrik.

Relaterade Artiklar