Jetshop väljer Sten Sturegatan för fortsatt expansion
Hem E-HANDEL Jetshop väljer Sten Sturegatan för fortsatt expansion

Jetshop väljer Sten Sturegatan för fortsatt expansion

Publicerat av: Redaktionen

I ombyggnationen och utvecklingen av Wallenstams fastigheter vid Sten Sturegatan, ett stenkast från Scandinavium, välkomnas e-handelsleverantören JetShop till nyrenoverade lokaler nu i sommar.

Jetshop väljer Sten Sturegatan för fortsatt expansionDe flyttar in på nästan 700 kvadratmeter i ett helt aktivitetsbaserat kontor.

– Som expanderande tillväxtbolag med lösningar till e-handelsbranschen sökte vi en ny, kreativ kontorsmiljö i ett bra läge. Väl på plats kommer vi att arbeta 100 procent aktivitetsbaserat och skapa utrymme för dialog och utveckling i en miljö där personal, partners och kunder vill och kan mötas. Nu ser vi fram emot fortsatt expansion och nya, fina lokaler hos Wallenstam till sommaren, säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop.

– Det är väldigt roligt att välkomna Jetshop till oss och en kreativ kontorsmiljö på Sten Sturegatan. Det är ett härligt läge med strålande utsikt genom stora fasadglaspartier mot Scandinavium och Korsvägen. Hela kvarteret får ett fint lyft genom vår om- och tillbyggnation, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.

Det var i början av 60-talet som Wallenstam byggde fastigheterna vid Sten Sturegatan med 160 lägenheter och kommersiell verksamhet i bottenplan. I den pågående renoveringen har hittills en av tre huskroppar kompletterats med 27 lägenheter genom påbyggnad. Samtidigt har en ny länkbyggnad på 640 kvadratmeter byggts mellan två av huskropparna för att utveckla kvarteret ytterligare. Här har Mikado och Jups, som finns sedan tidigare i kvarteret, valt att flytta in och utöka sina verksamheter.

Relaterade Artiklar