Hem NYHETER Hälsokraft expanderar till den kinesiska marknaden via Alibabas Tmall

Hälsokraft expanderar till den kinesiska marknaden via Alibabas Tmall

Publicerat av: Redaktionen

Hälsokraft öppnar upp delar av sitt sortiment för den kinesiska marknaden i samarbete med Alibaba, genom att driva en egen Marketplace Flagship Store på ehandelsjättens plattform ’Tmall Global’.

Hälsokraft expanderar till den kinesiska marknaden via Alibabas Tmall 2

Rani Malk, VD på Hälsokraft

Tmall Global är idag Kinas största, gränsöverskridande ehandelsplattform och en av de bästa vägarna in på den kinesiska marknaden för utländska varumärken. I dagsläget erbjuder plattformen fler än 26 000 varumärken från 84 länder och regioner utspritt över 5300 produktkategorier.

Expansionen är en del av Hälsokrafts tillväxtstrategi med syfte att erbjuda högkvalitativa, skandinaviska hälso- och wellnessprodukter på den snabbt växande hälsomarknaden i Kina.

”Vi är väldigt glada över att nu kunna erbjuda våra produkter på den kinesiska marknaden och vi ser en enorm potential i Alibabas Tmall.”  säger Rani Malk, VD på Hälsokraft.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>