Hem NYHETER Fortsatt lågt pris för parkering i röd zon

Fortsatt lågt pris för parkering i röd zon

Publicerat av: Redaktionen

För att underlätta för cityhandeln blir det fortsatt lågt pris för parkering i röd zon.

Fortsatt lågt pris för parkering i röd zon 2

För att stötta näringslivet blir det fortsatt lågt pris för parkering i röd zon.

Priset är 1 krona per timme under de två första timmarna. Därefter gäller normal taxa, 30 kronor per timme. Den låga parkeringsavgiften gäller till och med den 10 januari nästa år.

Priset gäller endast vid betalning via Easypark-appen, inte med kort eller mynt.

Vid ett extra sammanträde på torsdagen beslutade tekniska nämndens arbetsutskott att ge ordförande Anna Thunell (MP) i uppdrag att fatta de beslut som krävs för att ändra de lokala trafikföreskrifterna så att det är möjligt att genomföra de låga parkeringsavgifterna.

Tekniska nämndens arbetsutskott beslutade också att det ska vara avgiftsfritt att parkera på Bryggeritomten 21/11, 28/11, 5/12, 12/12, 19/12, 21-24/12, 28-31/12, 2/1, 4-5/1, 7-9/1. Biskopsgränd berörs inte.

Dessutom blir det avgiftsfritt på lördagar från den 16 januari till 31 mars 2021. Biskopsgränd berörs inte.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>