Gör din körning lättare med BlueParrott M300-XT
Hem NYHETER Gör din körning lättare med BlueParrott M300-XT

Gör din körning lättare med BlueParrott M300-XT

Publicerat av: Redaktionen

 Idag lanserar BlueParrott, ledande inom trådlös headsetteknologi (en del av GN Audio som äger Jabra), nya M300-XT, ett bullerdämpande Bluetooth headset, skapat för dig som vill vara nåbar när du är på språng.

Gör din körning lättare med BlueParrott M300-XT

Om du jobbar utomhus i bullriga miljöer så behöver du optimal anslutning, kristallklara samtal och flexibilitet.

Oavsett om du är en yrkesförare, arbetar inom fältservice, inom handel eller har ett jobb där du behöver vara nåbar när du är på språng, så är detta nya och innovativa Bluetooth mono-headsetet perfekt för dig. Det erbjuder bra kommunikation med dina kunder eller medarbetare utan några avbrott, vilket gör det till ett pålitligt hjälpmedel för alla som rör sig mellan olika platser i arbetet.

Att hålla kontakten och vara nåbar är ett måste i dagens stressiga miljö. Data visar att år 2030 förväntas 60 procent av befolkningen att bo i städer och 2,1 miljarder människor förväntas att köpa varor online under 2021. Som ett resultat av detta uppskattades det en tillväxt på 78 procent för leveranser från terminal till slutlig leveransadress. De ledande företagen försöker att hitta sätt att öka värdet och att säkerställa effektiviteten i det kritiska leveransmomentet. Det här sätter högre press på förarna och alla andra involverade grupper. Tekniska prylar är därför väsentliga för att hjälpa dem att bli både mer produktiva och effektiva, det gör dem också nåbara när de är på språng.

Förpackningen till nya BlueParrott M300-XT är speciellt framtagen med hänsyn till miljön. Kartongen är tillverkad av hållbara material och är FSC-certifierat, hängaren på förpackningen är tillverkad av återvunnen plast. Bläcket är sojabaserat, vilket är mer miljövänligt eftersom det används mindre vatten och kemikalier i produktionen. Förpackningen har också en kompakt design för att inte ta upp onödigt utrymme under distributionsfasen och den är 100 procent återvinningsbar för slutanvändaren.

Ultimat effektivitet och bra kommunikation  

Nya BlueParrott M300-XT med sin komfort och nya design tacklar dessa utmaningar. Detta mono-headsetet med Bluetooth är det både minsta och lättaste från BlueParrott och väger endast 20 gram. M300-XT är särskilt designad för bullriga miljöer och har en bullerdämpning på 80 procent med en tvåmikrofonteknik, vilket ger en bra kommunikation utan några störande avbrott, oavsett vart du ringer ifrån.

Det har en trådlös räckvidd på upp till 100 meter som ger användaren mer rörlighet under arbetsdagen. Oavsett om du konstant behöver förflytta dig från ditt fordon under en leverans, eller rör dig i en butik, så är detta lätta headset bekvämt att använda hela dagen. Den trådlösa räckvidden ser till att du har en stabil uppkoppling. M300-XT ger dig också 14-timmars samtalstid på en enda laddning, så du kan fortsätta att prata även under de längre skiften.

Designen är IP54-klassificerad vilket betyder att det är skyddat mot skador från damm och vatten, så det är hållbart nog vart du än jobbar. Du kan använda headsetet på antingen höger eller vänster öra och det finns EarGels i tre olika storlekar för en säker och bekväm passform, oavsett hur mycket du rör dig under dagen.

De intuitiva knapparna gör det lätt att hantera samtal och den anpassningsbara BlueParrott-knappen gör det möjligt att programmera den med din mest använda funktion, för omedelbar åtkomst var som helst. Snabbuppringning så du snabbt kan nå dina kontakter, möjligheten att stänga av ljudet på mikrofonen eller direktsamtal.

– Folk som jobbar som förare, inom fältservice eller inom handel möter högre krav mer än någonsin förut, säger Yves Dupuis, SVP på BlueParrott. De trender vi ser leder till ett ökat fokus på effektivitet och en optimal kundservice i en utmanade miljö. Allt eftersom leveranser från terminal till slutlig leveransadress ökar så ses kundupplevelsen som en förlängning av företaget. Vilket gör det väsentligt för förare och andra inblandade anställda att arbeta på ett tidsenligt, konsekvent och effektivt sätt, nu mer än tidigare. Det är därför viktigt att göra deras arbetsdagar i denna utmanade miljö så produktiv och bekväm som möjligt. Den nya BlueParrott M300-XT är det perfekta hjälpmedlet för arbetare på språng.

BlueParrott M300-XT nyckelfunktioner och specifikationer:

  • Bullerdämpning på 80 procent med tvåmikrofonteknik
  • Liten och lätt för bekväm användning hela dagen
  • Upp till 14-timmars samtalstid med behändig USB-C-laddning
  • Trådlös räckvidd på upp till 100 meter för ultimat rörlighet och flexibilitet
  • IP54-klassifecerat skydd mot skador från damm och vatten
  • Anpassningsbar BlueParrott-knapp för snabbuppringning, att stänga av mikrofonljudet i samtal, eller direktsamtal

BlueParrott M300-XT pris och tillgänglighet

BlueParrott M300-XT finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare från och med april till det rekommenderade priset 1099 SEK.

Relaterade Artiklar