Hem NYHETER Ge superkrafter till dina säljassistenter med artificiell intelligens

Ge superkrafter till dina säljassistenter med artificiell intelligens

Publicerat av: Redaktionen

Visualisera att dina säljassistenter i fysiska butiker kan känna till syftet med din potentiella kund utan föregående kontakt, och följaktligen lyckas de öka försäljningens omvandlingsfrekvens.

Ge superkrafter till dina säljassistenter med artificiell intelligens 3Quantum1Net, en av de ledande organisationerna inom praktisk artificiell intelligens, har gjort denna dröm till verklighet och adresserar redan den svenska retailmarknaden.

Fysisk butikshandel har förändrats avsevärt sedan den exponentiella tillväxten av onlineshoppen. Från att vara den enda försäljningskanalen som gav köpmoment till social interaktion, underhållning och utforskande funktioner. Det är därför vi alltmer fördjupas i termen retailment. En strategi som syftar till att förbättra kundupplevelsen i butiken för att förlänga ögonblicket för köpbeslutet och göra det inte bara till ett köp utan till en komplett livsstilsupplevelse.

Genom Store-AI, en produkt som Quantum1Net har bootstrappad från ett amerikanskt självkörande transportprojekt, kan butiken klassificera varje potentiell kund på ett icke-påträngande sätt – eftersom det inte samarbetar med databaser eller internetanslutning som underlättar GDPR-problem, anpassar interaktiva meddelanden för att förlänga köpbeslutet och öka försäljningen. Filosofin har redan implementerats online av stora varumärken som Carhartt, Dollar Shave Club och Asics.

Algoritmens funktion drivs av poseigenkänning. Genom att fånga hastigheter, tider, rörelser och områden där potentiella kunder interagerar förstår Store-AI vad det slutliga syftet med varje potentiell kund är och kommunicerar det i realtid till säljassistenten via Appen, för att skapa en personlig fysisk interaktion och exponentiellt öka försäljningsmöjligheten.

Med tanke på bredden på retailmarknaden, Quantum1Net, startar sin verksamhet inom mode, tillbehör, verktyg och stormarknader. Med avsikt att anpassa och skala Store-AI i vertikaler avolika konsumentupplevelser som bilhandeln.

Företaget skapades för att utforska nya banbrytande tekniker och hur man transformerar funktionella produkter. I början arbetade Quantum1Net med olika statliga enheter, i USA och EU. Under 2017 utvidgades verksamheten till privata projekt för att erbjuda världens ledande transformativa artificiella intelligens, cybersäkerhet och IoT-produkter och tjänster. Quantum1Net utökar nu sina tjänster inom detaljhandeln i Spanien, Sverige, England och USA under de kommande tre åren.

Relaterade Artiklar