Hem NYHETER Modejätten NA-KD inleder samarbete med startupen GoFrendly

Modejätten NA-KD inleder samarbete med startupen GoFrendly

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år gick e-handelsjätten ut med visionen att bli ledande inom hållbarhet i modebranschen.

Modejätten NA-KD inleder samarbete med startupen GoFrendly 2

Ulrika Lilja & Claudia Gård

Nu tar man steget vidare för att addera ytterligare en dimension till varumärket och även bidra till social hållbarhet med hjälp av GoFrendly – Nordens största digitala community för kvinnor.

Stockholm, 3 november 2020. Under samarbetet som internt går under namnet “All dressed up – inside and out” ska NA-KD och GoFrendly skapa de bästa förutsättningarna för att unga kvinnor ska kunna realisera de intressen och stora ambitioner som de bär på. Båda bolagen drivs av att stärka sin målgrupp. I detta samarbete går man därför ihop för att, mitt under en pandemi, skapa en positiv påverkan med social hållbarhet i fokus.

“Vi är otroligt stolta över detta samarbete och att Jarno Vanhatapio ser vikten av att addera ett värde för NA-KDs kunder som följer med dem även efter själva köpögonblicket. Målet är att ge alla kvinnor möjligheten att uttrycka sin personliga stil i kläder samt ge dem maximala förutsättningar för att kunna göra allt som de drömmer om att göra i livet“, säger medgrundaren av GoFrendly Ulrika Lilja.

Kläder har en viktig funktion och kan både ge mod och stärka oss, samt har en stor påverkan på våra liv. Samtidigt behöver det yttre kompletteras med ett socialt sammanhang med likasinnade som skapar rätt förutsättningar för att realisera det liv som unga mångfacetterade kvinnor idag aspirerar att leva.

“Vi är mycket glada över att samarbeta med GoFrendly. Vi tror att mode har makten att få dig att må ditt allra bästa och att det är ett sätt att föra vänner tillsammans. Det är fantastiskt att vi tillsammans med GoFrendly nu kan skapa förutsättningar att kombinera detta” säger Natasha Billing, Brand Director på NA-KD.

Målet med samarbetet, som inleds mitt under Corona-pandemin, är att bli en viktig knytpunkt för de kvinnor som känner att de förlorat mycket av sitt vanliga sociala umgänge. Som alternativ erbjuds en tid framöver aktiviteter som digitala mat- eller bokklubbar och utomhusträning.

Relaterade Artiklar