Garmin och Marvel presenterar vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn och interaktiv mobilapp med Marvel’s Spider-Man
Hem NYHETER Garmin och Marvel presenterar vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn och interaktiv mobilapp med Marvel’s Spider-Man

Garmin och Marvel presenterar vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn och interaktiv mobilapp med Marvel’s Spider-Man

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn med Marvel’s Spider-Man tema på bandet och i den tillhörande mobilappen.

Garmin och Marvel presenterar vívofit jr. 2 aktivitetsmätare för barn och interaktiv mobilapp med Marvel’s Spider-Man 2vívofit jr. 2 är mycket mer än ett aktivitetsarmband. Det ger barnen en interaktiv upplevelse där aktivitet låser upp äventyr i ett animerat New York där man bland annat kan samla ädelstenar för att bygga upp saknade delar av staden på äventyrskartan. Barnen uppmuntras till aktivitet och skapar livslånga hälsosamma vanor. Marvel’s Spider-Man band finns i två olika mönster, är vattentäta, har en anpassningsbar färgskärm och viktigast av allt, en batteritid på över ett år.

– Spider-Man upplevelsen på både bandet och i mobilappen låter barnen dyka ner i den fiktiva Super Hero världen genom fysisk aktivitet, säger Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales.

– Med vívofit jr. 2, får barnet ”vara hjälten” och uppmuntras att röra på sig så att deras aktivitetsmål låser upp nya världar i appen. Vi är glada över att få addera Spider-Man till vår serie med Disney, Avengers och Star Wars.

– Vår Superhjälte Spider-Man är en mycket populär seriefigur, säger Kyle Laughlin, Senior Vice President, Games and Interactive Experiences, Disney Parks, Experiences and Consumer Products.

– Marvel’s Spider-Man är ett utmärkt komplement till vår framgångsrika serie med karaktärer och sagor som inspirerar barn att vara aktiva.

vívofit jr.2 med Spider-Man kommer till liv genom ett app-äventyr som barnen utforskar med hjälp av sina föräldrar.

I Web Warriors: A Spider-Man Adventure, avslöjar barnen nya äventyr och utforskar olika dimensioner av Spider-Verse. De flyger högt över staden tillsammans med Spider-Man, kämpar mot Vulture med hjälp av oväntade medhjälpare och letar reda på Green Goblin en gång för alla. Ju mer de uppfyller – och överträffar – sina aktivitetsmål, desto mer av berättelsen får de uppleva. Förutom att avslöja ytterligare äventyr med Marvel’s Spider-Man, kan barn få tillgång till roliga spel mm. För att samla ädelstenar och få fler chanser att spela spel måste barn fortsätta att hålla sig aktiva.

vívofit jr. 2 är även ett värdefullt verktyg för dig som förälder. I den tillhörande appen till din kompatibla smartphone kan du se ditt barns aktivitet, tilldela uppgifter och schemalägga påminnelser som syns på barnets display. En timer hjälper barnet att räkna ner tills uppgiften är genomförd och belönar sen med virtuella mynt som kan lösas in mot överenskomna belöningar. I appen kan du ha flera profiler så alla i familjen med en Garminenhet kan få sina steg listade på stegtavlan, vilket uppmuntrar till en aktiv och hälsosam livsstil för hela familjen.

Förutom att mäta steg, sömn och aktiva minuter, kan barnen också använda vívofit jr. 2 till att utmana sina vänner och familj. Toe-to-Toe stegutmaningar låter barnen synka med närstående vänner för tidsbestämda stegtävlingar. Föräldrarna kan också vara med genom att ladda ner Toe-to-Toe Connect IQ appen till en kompatibel enhet. Ni kan också utmana andra familjer om ni vill.

vívofit jr. 2 med Marvel’s Spider-Man finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 999: – Extra band finns som tillbehör för 319: – med bland annat Star Wars, Minnie Mouse och Marvel Avengers som motiv.

Relaterade Artiklar