Hem NYHETER Garmin gör aktivitet och uppgifter kul med vivofit jr. 3

Garmin gör aktivitet och uppgifter kul med vivofit jr. 3

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar idag vívofit jr. 3, en aktivitetsmätare för barn.

Garmin gör aktivitet och uppgifter kul med vivofit jr. 3 3

Garmin

Urtavlor och ikoner dyker upp på färgskärmen och den nya klockliknande formen gör att barnen känner att de har en vuxen smartwatch, precis som mamma och pappa. vívofit jr. 3 finns tillgänglig i tre färger, var och en med en egen etsad design och är barntålig, vattentålig och har en batteritid som varar upp till ett år. Då barnen uppnår sina aktivitetsmål låser de upp nya äventyr och minispel i appen Garmin Jr..

“vívofit jr. 3 är ett fantastiskt hjälpmedel för att få barnen att röra på sig på ett kul och spännande sätt,” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Barnen motiveras till att nå sina aktivitetsmål för att då kunna se vad som händer härnäst i deras app-äventyr. Föräldrar kommer också att värdesätta vívofit jr. 3 som ett verktyg för att addera struktur till barnens rutiner med möjligheten att tilldela uppgifter, lägga in påminnelser och belöna barnen då de fullgör sina uppgifter.”

Mer än en aktivitetsmätare

  • Registrerar steg, sömn och rekommenderade dagliga aktiva minuter samt sömn, för livslånga hälso- och aktivitetsvanor.
  • Nedladdningsbara bilder till skärmen, ikoner för steg samt en ICE-widget som visar information till nödkontakter.
  • Med tidsangivna aktiviteter kan barn registrera steg och uppskattad distans under lek, på träning och ännu mer för att sedan se sin aktivitet i appen Garmin Jr.
  • Uppmuntrar hela familjen till tävling på ett lekfullt sätt i Toe-to-ToeTM stegutmaning.

En förälders personliga assistent

vívofit jr. 3 är ett värdefullt verktyg för föräldrar då de med Garmin Jr.-appen och en kompatibel enhet kan:

  • Se barnens aktivitet, sömn, uppgifter och ännu mer. Det är ett mycket bra sätt att se om man behöver skära ned på skärmtiden, anpassa läggningstiden, fördela ansvar och uppgifter mellan syskon, och ännu mer.
  • Tilldela uppgifter och schemalägg aviseringar som visas som ikoner på skärmen, så att även barn som inte kan läsa ännu vet vad som behöver göras. Dessa uppgifter kan läggas in så att de återkommer veckovis eller dagligen för att på så vis lära barnen rutiner och ansvar.
  • Barnen blir belönade med virtuella mynt som de kan lösa in mot förutbestämda belöningar.
  • Föräldrarna kan ställa in “barnläge” i appen Garmin Jr. så att barnen kan få begränsad tillgång att se och stämma av sina egna uppgifter och se de senaste uppdragen i sina app-äventyr.

Garmin World Tour App-äventyr

Garmin gör aktivitet och uppgifter kul med vivofit jr. 3 4Barnen kan varje dag göra framsteg i Garmin World Tour då de når sitt dagliga aktivitetsmål på 60 minuter, vilket inspirerar dem till att göra sitt bästa. Med en förälder som hjälper till kan barnen låsa upp fascinerande nya platser, ta del av lärande pop quiz och lägga in minnena av sina fantastiska äventyr i sina virtuella album. De kommer att utforska pyramiderna i forntida Egypten, lära sig träningsrörelser som håller dem varma i Antarktis och till och med jaga hajar i det Stora Barriärrevet. Ju bättre de möter – och överskrider – sina aktivitetsmål, desto mer av berättelsen får de ta del av. Träningskort med coachning från deras resekamrater lär barnen basövningar som jumping jacks, nedåtgående hunden, mountain climbers och ännu mer.

Design, pris och tillgänglighet

vívofit jr. 3 finns tillgänglig i tre olika etsade armband: blå stjärnor, kamouflage och rosa blommor och de kan anpassas så att de blir mer personliga med ett flertal kostnadsfria, nedladdningsbara displayer. vívofit jr. 3 finns tillgänglig nu på Garmin.se till ett rekommenderat cirkapris på 1 099 kronor. Med vívofit jr. 3 kan barnen också byta ut sina armband till en annan design (armbanden säljs separat, rek cirka pris är 319 kronor).

Relaterade Artiklar